Inscrie-te si castiga la Bursa de Idei Creative

0

Odata cu implinirea a 8 ani de activitate, agentia de Marketing si comunicare Creative Ideas a lansat prima editie a programului „Bursa de Idei Creative”, prin care ofera start-up-urilor si oamenilor cu povesti si idei deosebite posibilitatea sa beneficieze gratuit de o campanie de marketing si comunicare pe o perioada de 6 luni.

bursa_de_idei_creative

Doritorii, indiferent de domeniu (educatie, sanatate, decoratiuni interioare, beauty, fashion, etc), se pot inscrie direct pehttp://creativeideas.ro/bursa-de-idei-creative/ in formularul de contact, trimitand un text de 2000-4000 caractere prin care sa demonstreze cat mai convingator si creativ ca business-ul, ideea, pasiunea pe care vor sa le faca cunoscute merita cel mai mult sa fie promovate si sa evolueze. Asadar, lasati pasiunea sa vorbeasca, argumentati, descrieti si puteti face primul pas catre reusita!

Cele mai interesante si inspirate povesti de business vor fi selectate de echipa Creative Ideas si publicate pe site-ulwww.creativeideas.ro (sectiunea Bursa de Idei Creative) si distribuite pe pagina de facebook Creative Ideas.

Lucrarile publicate vor putea fi votate direct pe site-ul Creative Ideas prin butonul de Like.

In urma cumularii voturilor, primele 10 lucrari vor intra in finala.

Din cele 10 lucrari finaliste, juriul Creative Ideas format din membri ai agentiei va alege castigatorul, care va putea putea beneficia de servicii precum: Personal Branding, Comunicare cu presa, Strategie de marketing, Consultanta, etc.

Campania se desfasoara in perioada: 20 noiembrie 2014 – 20 februarie 2015, iar castigatorul va fi anuntat pe 20 februarie 2015 pe site-ul www.creativeideas.ro si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/AgentiaCreativeIdeas.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează