ÎNSCRIE-TE la TEDxCaleaVictorieiED – educaţie pentru drepturile omului

0

Dreptul la viaţă, libertate şi siguranţă, libertate de gândire şi exprimare, la un proces echitabil şi la respectarea vieţii private şi de familie. Drepturile există. Puţini le cunosc cu adevărat, unii le respectă, mulţi le încalcă.

Pe 7 octombrie, la Club Control, începând cu 9.30 te invităm la TEDxCaleaVictorieiED.

romania pozitiva 300x250

Ascultăm împreună lecţii despre drepturile omului şi învăţăm ce se poate face pentru ca acestea să nu mai fie încălcate. Vorbitorii împărtăşesc din experienţa lor despre educație și drepturile omului. Printre aceştia se regăsesc: Csaba Asztalos, Alexandra Lăncrănjan, Elena Stancu, Eliza Rogalski, Valeriu Nicolae. Plus câteva surprize. De poveste.

Pentru participare, te rugăm să completezi formularul de mai jos până vineri, 3 octombrie:

http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=3ee60fb7-baa2-4106-9339-256a2b3fb4ae

Participarea nu presupune taxă și se va face doar pe bază de invitație în urma completării formularului de înscriere. Organizatorii nu acoperă costurile de cazare/transport pentru participanții din afara Bucureștiului.

Pentru mai multe informații contactează-ne la vlad.dumitrescu (a) fdsc.ro

Eveniment organizat cu sprijinul: BCR, Bursa Binelui, AVON România, Creative Impact şi Club Control. Parteneri media: Digi24, Cariereonline.ro, Romaniapozitiva.ro, TOTB.ro, Stiriong.ro

FB TED

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.