Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrie-te la LEADERS Education! 100 de locuri gratuite pe www.leadershipeducation.ro

0

Studenţii îşi dezvoltă potenţialul de leadership prin LEADERS Education

Fundaţia LEADERS dă startul înscrierilor pentru LEADERS Education, programul de traininguri și sesiuni cu lideri autentici din societatea românească. Cea de-a cincea ediţie se va desfăşura în cadrul Universităţii de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, fiind destinat atât studenților cât și masteranzilor din București.

Înscrierile se realizează online pe www.leadershipeducation.ro și sunt gratuite, limita participanților fiind 100 de locuri.

 

Pentru cei care studiază în domeniul medical şi se întreabă cum îşi pot îmbina pasiunea pentru viitoarea meserie cu o dezvoltare personală solidă, Fundaţia LEADERS organizează LEADERS Education. Programul va aduce în faţa studenţilor, profesionişti capabili să le ofere cele mai bune sfaturi pentru un start de excepţie în carieră şi să îi inspire prin poveştile lor de succes.

 

LEADERS Education aduce, pe lângă informaţii teoretice oferite într-o manieră profesionistă și o latură practică, în care lideri din România vor prezenta modalitatea în care au reuşit să creeze echipe, să facă performanţă, să inspire oameni şi să aducă progresul. Studenţii vor avea ocazia să învețe de la trainerii Ascendis despre bazele leadership-ului, comunicarea liderului, inteligenţă emoţională, influenţă şi managementul timpului.

În plus, la întâlnirile săptămânale din cadrul programului, o parte dintre cei care vor deveni profesori sunt Brendan O’Brien – CEO Pfizer România, Ioana van Staden – cercetător şi Mirela Iordan – HR Manager Pfizer, Bogdan Iftemie, Business Development Manager ACER, dar şi alţi oameni de succes.

 

LEADERS Education va continua în anul 2010 să promoveze sesiunile şi trainingurile cu oameni excepţionali, un lucru indispensabil într-o societate în care valorile necesare progresului se pierd pe zi ce trece. Suntem siguri că mergem în direcţia cea bună, iar eforturile noastre vor recompensa România peste 20 de ani sau chiar mai repede.”, Valentin Ionescu, Program Director Leadership Education.

 

LEADERS Education are doar 100 de locuri disponibile, accesul este gratuit, iar sesiunile se vor

desfăşura în cadrul Universităţii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”. Pentru a te înscrie trebuie să completezi formularul de inregistrare de pe site http://www.leadershipeducation.ro/inscriere.html

Proiectul este organizat de Fundaţia LEADERS şi susţinut de către Pfizer România, avându-i în calitate de parteneri Universitatea Carol Davila, Ascendis, Benq România, Canon, ACER şi Medlife.

Fundaţia LEADERS contribuie la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi orientate către implicare şi acţiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc să îşi dezvolte abilităţile de leadership, indiferent de vârstă sau nivelul de experienţă, sunt inovative ca metodologie şi tematica, sunt flexibile, incluzând şi module în interval de timp scurt şi sesiuni de durată mai lungă.


 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.