Înscrie-te la festivalul naţional de teatru INDEPENDENT!

0

Au început înscrierile la prima ediție a festivalului național de teatru INDEPENDENT care va avea loc la București în perioada 4 – 10 noiembrie 2013.

Timp de o săptămână, pe perioada festivalului, Bucureștiul se transformă în unica scenă a producțiilor de teatru independent din România.

15 producţii în concurs, peste 25 de producţii în OFF, producţii internaţionale invitate, peste 200 de artiști și profesioniști din întreaga țară, nouă spaţii independente, workshopuri diverse, dialoguri pe tema situaţiei teatrului independent din România. Evenimentul se va încheia pe 10 noiembrie 2013 cu Gala de premiere a câştigătorilor care va oferi recunoaştere celor mai bune şi apreciate producţii, actori şi tineri profesionişti.

festivalul national de teatru INDEPENDENT

Scopul festivalului organizat de Fundaţia Godot şi Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3 este să impulsioneze şi să sprijine producţiile independente de teatru şi tinerii artişti, să aducă împreună profesionişti din domeniu în ideea consolidării unei comunităţi active şi să pună în legătură această comunitate cu posibili colaboratori şi sponsori care pot sprijini realizarea şi distribuirea producţiilor independente pe viitor. Totodată, festivalul își propune să aducă teatrul independent mai aproape de public. Astfel, iubitorii de teatru din București și nu numai au ocazia timp de o săptămână să se bucure în spații neconvenționale de producții independente îndelung aplaudate pe scene din diverse colțuri ale țării.

Dacă joci într-o producție independentă care s-a bucurat deja de succes la nivel local, înscrie-te la prima ediție a festivalului național de teatru INDEPENDENT. Festivalul îţi oferă oportunitatea de a o prezenta publicului larg într-un spațiu cultural independent sau neconvențional. Totodată, vei avea ocazia să împarţi scena cu colegi din Bucureşti şi din întreaga ţară, să cunoşti profesionişti din afară, dar şi potenţiali susţinători ai teatrului independent.

Citește criteriile de eligibilitate de aici: http://www.fnti.ro/festivalul-de-teatru-independent-competitie.

Descarcă formularul de înscriere, completează-l – durează maxim 15 minute – şi trimite-l la adresa fundatiagodot@gmail.com până pe 15 septembrie 2013.

Noi te ţinem la curent cu noutăţile. Pentru mai multe detalii, ne poţi contacta la adresa info@fnti.ro.

 

Despre festivalului național de teatru INDEPENDENT

festivalul naţional de teatru INDEPENDENT este primul festival de teatru din România ce reuneşte artişti şi companii de teatru independent din întreaga ţară în spaţii culturale independente sau neconvenţionale. Timp de o săptămână, scoatem la lumină tot ce merită văzut.

Totodată, festivalul este un punct de întâlnire al comunităţii teatrului independent românesc, o platformă de sprijin pentru aceasta şi un spațiu de celebrare a celor mai valoroase producţii de gen.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează