Înscrie-te la evenimentul “MODELE PENTRU TINEri” alături de George Ivaşcu, Mihai Leu și Vişinel Bălan

0

Sursa ta de inspirație! “MODELE PENTRU TINEri” – EDIŢIA a IV-a

Proiectul “Modele pentru TINEri” a ajuns la cea de a-IV-a ediţie ce va reuni şi de această dată profesioniști şi exemple de urmat ce vor inspira prin putere şi determinare pe tinerii ce îşi doresc să le calce pe urme și să își construiască o carieră de succes.

Misiunea proiectului „Modele pentru TINEri” este să contribuie la o lume populată cu oameni care își cunosc talentele, fac ceea ce le place şi trăiesc în congruență cu valorile şi motivaţiile lor personale.

Conferinţele reprezintă un proiect al Clubului Studenţilor din Universitatea Româno-Americană și au în spate o echipă de student pasionați care își propun să ajute tânăra generaţie să-şi descopere talentele, pasiunile şi motivaţiile personale.

Conceptul general este de a oferi celor interesați, cadrul propice pentru dezbateri și discuții cu privire la problemele actuale ale tinerilor, cu privire la momentele cheie ale dezvoltării personale, dar și să ofere informații concrete despre modele de carieră.

La ediția cu numărul IV își dau întâlnire 3 nume importante: fostul campion mondial la box și actual pilot de raliu – Mihai Leu, renumitul actor și director al Teatrului Metropolis, George Ivaşcu şi actorul Vişinel Bălan, cel ce luptă pentru înființarea primului centru de tineret pentru copiii instituționalizați din România.

Evenimentul va avea loc în data de 27 februarie 2013 în Universitatea Româno-Americană, Bd. Expoziţiei nr.1, Bucureşti., începând cu ora 18.00. Pentru a putea participa la acest eveniment este necesar să vă înscrieți în prealabil, la adresa de email: modelepentrutineri@gmail.com .

 modele pentru tineri

Echipa „Modele pentru TINEri” și Clubul Studenților din Universitatea Româno- Americană vă așteaptă cu drag la eveniment!

Parteneri: Universitatea Româno-Americană, Color Play, Uniunea Studenților din România, Revista Performance, Revista IQool, România Pozitivă, UN Youth România, Divizia de Film, ESN România, New In Town; 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează