Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inscrie-te la atelierul UMANager „Educatia si mediul de afaceri”, 23 mai 2017

0

Atelier de Leadership Moral UMANager

„Valori fundamentale comune în educație și mediul de afaceri. Metode alternative și adaptative de educație.”

23 Mai 2017, ora 17:00

Sala de conferințe Unicredit Bank (Blvd. Expoziției nr. 1F)

În cea de-a XIII-a editie a Atelierelor de Leadership Moral Umanager, ne-am propus să aflăm dacă educația este primul lucru după care punem o “etichetă” în societate și în mediul de afaceri, așa cum se spune.

unnamed

Înscrie-te la atelier!

Este într-adevăr educația puntea dintre noi și viitorul nostru? Cât de mult îi ajută educația actuală pe tinerii dornici de a pătrunde în mediul de business? Care sunt valorile pe care trebuie să și le însușească un tânăr pentru a-și aduce contribuția la schimbarea societății?

Vin să ne vorbească deschis pe de o parte speakeri din domeniul educatiei non-formale si pe de alta parte cei din mediul de afaceri, despre valorile fundamentale comune dintre cele doua domenii.

Speakeri confirmati pana acum:

Angela Cretu (group Vicepresident central Europe at Avon),

Simona Albulescu (HR Director at Porsche Romania),

Stefan Palarie (President at Scoala de Valori).

Jabbar Kanani (Owner Agricover)

Cristina Carstea (Coordonator Universitatea Alternativa)

Înscrie-te la Atelierul de Leadership Moral UMANager, cu tema „Educația și mediul de afaceri” pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări de la invitații noștri.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.