Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrie-te în DevAcademy, comunitatea inovatorilor de elită în domeniul IT

0

DevAcademy este o echipă pasionată de programare care are ca obiectiv principal crearea unei comunități de inovatori de elită în domeniul IT.

devacademyÎn demersul DevAcademy, întreaga echipă se dedică procesului de recrutare și modulului în care timp de 6 luni, viitorii cursanți vor învăța şi se vor perfecționa în cadrul unor programe de învățare orientate diversificate.

Anul acesta DevAcademy revine cu programul de învățare Ruby on Rails, plus încă trei programe noi, special create pentru a susține inovația: iOS (Mobile), Front-end (Web Design) si Product Management.

Modulele vor ține 6 luni şi vor fi oferite de către mentori seniori care oferă o bază de cunoştințe teoretice. Învățarea se va realiza prin aplicații practice ale conceptelor studiate atât în echipă, cât şi individual, însă întotdeauna într-un mediu deschis, oportun creării şi inovării pentru a putea aplica o varietate largă de concepte.

Mai mult, la finalul programelor de învățare DevAcademy le va oferi participanților  posibilitatea de angajare prin programe de recrutare construite împreună cu partenerii lor sau continuarea procesului de învățare în echipe de startup.

Dacă vrei şi tu să urmezi unul dintre programele DevAcademy, înscrie-te acum la linkul devacademy.ro/despreprogram

Data limită pentru înscrieri este 2 Noiembrie 2014.

 home_page_header-88f285aef4b16ae8277799f985645cda

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.