Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inov’up, cea mai nouă provocare ASERistă!

0

Inov’up este un eveniment nou marca ASER (Asociația Studenților Economiști din România), ce dorește să le aducă studenților în orizontul lor de cunoaștere inovația și intraprenoriatul. Aflat la prima ediție, Inov’up se va desfășura pe data de 7 martie, începând cu ora 15:00, la Institutul Bancar Român.

Evenimentul vine cu un puternic impact în rândul studenților, datorită structurii sale interactive și a discuțiilor abordate cu mult entuziasm. Acesta va fi structurat în 3 părți:

Două speech-uri ale unor invitați de renume

O a treia parte super interactivă bazată pe conceptul meselor rotunde, unde vor veni

reprezentanți din companii precum: P&G, EY, Coca-Cola HBC si Banca Transilvania,

pregătiți să vorbească despre inovație și să răspundă tuturor curiozităților studenților.

Cei doi invitați cu vastă experiență în domeniul intraprenoriatului și al inovației, prezenți să ofere informații, sfaturi, îndrumare și, de ce nu, să te ajute sa-ți descoperi o nouă pasiune sunt:

Magda Ropotan ( Innovation & Intrapreneurship Coach)

Fady Chreih (CEO Regina Maria)

Dacă te-am făcut curios și ești gata de o nouă experiență ASERistă, atunci nu pierde ocazia! Intrarea este liberă. Tot ce trebuie să faci este să completezi un simplu formular de înscriere, până pe 7 martie, ora 12 AM, aici: https://goo.gl/Du4Rmt. Intră pe pagina de Facebook ASER, pe pagina de Instagram (@aserbucuresti) și pe www.aser.ro pentru a te asigura că ești la curent cu toate detaliile, iar Inov’up te așteaptă cu mult entuziasm!

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.