Inovaţii în educaţie cu Higher Education Days 2.0

0

Asociaţia Studenţilor Europeni (AEGEE-Bucureşti) invită studenţii din Bucureşti să ia parte la cea de-a doua ediţie a proiectului Higher Education Days care va avea loc în perioada 11-13 Decembrie la Casa de Cultură a Studenţilor.

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a trei zile în care se va organiza o dezbatere în prima zi (11 Decembrie) cu tema ,,Universitatea de Stat vs. Universitatea Particulară” urmată de două workshop-uri  cu temele ,,Educaţia şi voluntariatul”, respectiv ,,Forme ale Non-Formalului”. În cea de-a doua zi, 12 Decembrie, companii multinaţionale ca Unilever vor veni în cadrul workshop-ului ,,Exersarea teoriei din timpul facultăţii prin activităţi extracurriculare” pentru a contura profilul ideal al viitorului angajat. De asemenea, profesori din învăţământul superior vor susţine workshop-ul ,,Comunicarea student-profesor” pentru a discuta despre cea mai eficientă metodă de predare, dar, în acelaşi timp adecvată pentru a forma o legătură cu studenţii. În continuare, vom afla perspectiva companiilor asupra învăţământului şi aşteptările lor faţă de absolvenţi în cadrul workshop-ului ,,Perspectiva înteprinderior asupra învăţământului”.

Ca o concluzie, în cadrul celei de-a treia zi (13 Decembrie), va avea loc o conferinţă în care vom consolida concluziile în urma dezbaterii şi workshop-urilor desfăşurate în cele două zile anterioare.

HED afis

AEGEE-București își propune să formeze noi cadre care să vină în dezvoltarea relațiilor de cooperare dintre studenții europeni, să faciliteze demersul profesional al acestora, să-i motiveze și să-i antreneze în numeroasele activități dinamice desfășurate.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.