Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Innovation leaders & engineering

0

Pentru că ne dorim să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui tânăr ambițios, pe data de 26 Mai esti invitat la evenimentul Innovation Leaders IT & Engineering.

Inovarea continuă este unul dintre atributele esențiale ale domeniilor IT&Engineering, iar diferența dintre companiile și produsele care vor trece testul timpului o va face creativitatea, simplificarea proceselor și strategiile revoluționare.

imagine-innovationa-leaders-it
La baza inovației se află creativitatea, o aptitudine înnăscută, dar care se poate pierde în cazul în care nu este exersată. Procesul creativ al fiecăruia este diferit, dar există o rețetă prin care să cultivi și să te asiguri că originalitatea devine o constantă în viața ta. Pentru a ieși din tipare și pentru a reuși să produci o schimbare în domeniul în care îți dorești să faci carieră, trebuie să fii deschis si curios în fața schimbării, să cauți modalități de a te reinventa periodic și să încurajezi generarea de idei noi în cadrul companiei.

Începând cu ora 10:00, în cadrul conferinței vom vorbi despre rolul inovației în industriile IT&Engineering, schimbările din mediul corporate și multe altele. În a doua parte a zilei, vei avea șansa să cunoști îndeaproape companiile invitate în sesiunea de workshop-uri. În plus, vei discuta liber cu acestea, vei afla cu ce arme trebuie să vii la interviul cu angajatorul preferat și ce își dorește acesta de la tine.

Înscrie-te pe http://inspiregroup.ro/innovation-leaders/it-engineering/ și fii unul dintre liderii inovatiei!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.