Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inna și Alexandra Stan au împărțit ringul de dans în cadrul unui workshop

0

Inna și Alexandra Stan, împreună pe ringul de dans

 Inna și Alexandra Stan au împărțit ringul de dans în cadrul unui workshop susținut de Emil Rengle, unul dintre cei mai talentați coregrafi români ai momentului. Cele două artiste au pus în scenă, alături de cursanții prezenți, coregrafii concepute de Emil Rengle pentru piesele care au ocupat primele locuri ale topurilor internaționale din 2014.

Video-ul realizat în cadrul atelierului de dans poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=Ad64iZz6oKo.

Workshop-ul susținut de Emil Rengle alături de coregraful Cristian Miron a fost ocazia perfectă pentru iubitorii dansului să învețe câteva secrete de la cei doi profesioniști. Invitate de onoare ale workshop-ului, Inna și Alexandra Stan au împărtășit și ele câteva dintre poveștile turneelor internaționale și ale spectacolelor impresionante pregătite de talentații coregrafi. Cursanții au avut ocazia unică de a petrece câteva ore alături de cei patru artiști, de la care au învățat mișcări și tehnici de dans noi.

„Ca director artistic și coregraf, este foarte important să descopăr noi talente, iar un astfel de workshop a fost ocazia perfectă de a o face. Mă bucur că Inna și Alexandra Stan au acceptat invitația mea și am fost onorat să împart cu ele ringul de dans. De-a lungul anilor am lucrat cu ambele artiste, însă la acest workshop am avut ocazia de a lucra în echipă și a fost o experiență inedită. Ne-am simțit excepțional,” a spus Emil Rengle, coregraf și director artistic.

Emil Rengle are o vastă experiență în showbiz-ul național și internațional. Cursurile de dans susținute de Emil în special în străinătate sunt unele dintre cele mai apreciate de către tinerii dansatori. Coregraful român este de 1 lună în Statele Unite ale Americii, unde are mai multe workshop-uri, iar în curând urmează să țină un curs de dans chiar în New York.

Emil Rengle, Alexandra Stan, Inna

Despre Emil Rengle

Emil Rengle este un coregraf român în vârstă de 24 de ani. Denumit și „coregraful vedetelor”, Emil  și-a câștigat renumele prin faptul că la doar 18 ani a devenit cel unul dintre cei mai buni dansatori și coregrafi din România. Artistul și-a perfecționat tehnicile de dans la renumite școli de coregrafie de peste ocean, unde a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) și Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).

În ceea ce privește activitatea profesională a coregrafului Emil Rengle în România, acesta a colaborat de-a lungul timpului cu nume mari ale industriei muzicale românești, precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar și cu artistele internaționale Alexandra Stan și INNA.  În prezent, Emil este coregraful oficial al emisiunii „Vocea României”. În același timp, tânărul coregraf susține și work shop-uri de dans și coregrafie, atât în România, cât și în străinătate, prin intermediul cărora împărtășește tinerilor din cunoștințele sale în domeniu.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.