Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iniţiative educative în cartierele oraşului / 29 aprilie

0

Asociaţia Translucid organizează marţi, 29 aprilie 2014, ora 18, la sediul său din str. Dianei nr. 4 (Bucuresti), întâlnirea cu tema Iniţiative educative în cartierele oraşului, eveniment ce încheie proiectul Edu_Cult_Berceni. De la cartier la comunitate.

Logo_proiect_Berceni

Dedicată acţiunilor educative ce pot fi derulate în cartierele bucureştene, întâlnirea îşi propune identificarea unor idei oportune de proiecte care pot fi dezvoltate pornind de la istoria cartierului şi de la valorile sale specifice. Discuţiile vor avea ca punct de plecare experienţa asociaţiei Translucid, dobândită în cadru proiectului Edu_Cult_Berceni. De la cartier la comunitate. La eveniment sunt invitate să participe organizaţii culturale şi educative, care au iniţiat sau îşi propun să deruleze activităţi ce vizează comunitatea şi locuirea în spaţiul urban. Schimbul de idei şi de practici concrete dintre beneficiari şi iniţiatori va duce la îmbunătăţirea acţiunilor educative şi la implicarea activă a locuitorilor cartierelor în activităţi dinamice de petrecere a timpului liber.

În vederea înscrierii la eveniment, vă invităm să ne trimiteţi un e-mail pe adresa cartierulberceni@gmail.com până marţi, 29 aprilie, ora 14.

Edu_Cult_Berceni. De la cartier la comunitate este un demers al Asociaţiei Translucid, finanţat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundaţia Comunitară Bucureşti. Derulat în perioada ianuarie – aprilie 2014, proiectul îşi propune creşterea gradului de conştientizare a bucureştenilor din cartierul Berceni asupra valorilor propriei comunităţi şi stimularea responsabilităţii acestora faţă de spaţiul în care trăiesc.

Proiectul se derulează în parteneriat cu Casa Memorială „Tudor Arghezi-Mărţişor”, Biblioteca Metropolitană Bucureşti – filialele „Otilia Cazimir” şi „George Coşbuc”, Casa Memorială „George şi Agatha Bacovia” şi Muzeul Municipiului Bucureşti.

http://cartierulberceni.wordpress.com/

www.facebook.com/berceni.cultural

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.