Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

INGENIUS WORKSHOP (19 aprilie 2016) – Project Management pentru antreprenori

0

„Ideea ta, proiectul tău! – Project Management pentru antreprenori” cu Gabriel Chițu

Orice început de drum e greu… în orice domeniu… în orice situaţie. Antreprenoriatul nu face nici el excepţie. Nu există semne de circulaţie, hărţi sau un GPS care să ghideze în drumul către succes. Tocmai din acest motiv, Ingenius Hub vrea să fie alături de tinerii antreprenori care vor să-și transforme ideea sau visul într-un start-up de succes.

Vino pe 19 aprilie la Ingenius Workshop: Project Management pentru antreprenori susținut de Gabriel Chițu și fă primul pas către implementarea cu succes a ideii tale de business!

Banner project management

Acest workshop te ajută să-ți transformi ideea de afacere într-un proiect bine conturat. Împreună cu trainer-ul Gabriel Chițu, vei învăța pas cu pas cum să-ți pregătești proiectul și vei învăța cum conceptele de bază din project management te ajuta în antreprenoriat. În plus, vei avea posibilitatea să înveți din experiențele celorlalți participanți la workshop, antreprenori ca și tine.

Ce vei învăța?
• Tu, ca antreprenor: cine și de ce are nevoie de ideea ta de business?
• Care este, de fapt, proiectul tău?
• Identificarea rezultatelor finale ale proiectului încă de la început.
• Simplu și practic despre organizarea activităților.
• Cum te descurci cu resursele? Învățăm să estimăm realist.
• Ești omul-orchestră, dar lucrezi în echipă.
• Cum să lucrezi cu calendarul în cadrul proiectului tău.
• Cum știi că e un proiect de succes?

Despre Gabriel Chiţu
Gabriel Chițu este mentor la Ingenius Hub, rol prin care îi acompaniază pe antreprenorii aflați la început de drum, oferindu-le workshop-uri, sesiuni de mentorat și sesiuni de networking. Trainer încă din 1998, are peste 18 ani de vânzări, project management strategic și training de înaltă calitate în afaceri. A trecut apoi la nivelul următor şi astăzi este trainer și consultant de business certificat internațional. Îi place să fie inspirat, să primească provocări și să îi provoace pe ceilalți. Energic, entuziast şi deschis către nou, Gabriel transpune experienţa în business în evenimente creative şi practice în care urmăreşte să îi inspire pe tinerii intreprinzători şi să îi ghideze în drumul către succes.

Modalitate de înscriere la workshop
Cum participi? | Rezervă-ți acum un loc, trimițând un e-mail la adresa events@ingenius-hub.eu cu datele tale de contact.

Unde? | Ingenius Hub, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 25, et. 5, ap. 10, interfon 110, sector 1, București.

Când? | Marți, 19 aprilie 2016, 17:00-21:00

Taxa de participare: 150 RON
*Taxa se va achita în contul IBAN: RO76 RNCB 0072 0496 8202 0001 sau la sediul Ingenius Hub.
ATENȚIE! Locurile la eveniment sunt limitate, iar participanții vor fi selectați în ordinea înscrierii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.