Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ingenius Hub oferă finanțare pentru invenții brevetate sau în curs de brevetare

0

Ingenius Hub anunță începerea unui program de finanțare pentru invențiile brevetate sau în curs de brevetare, ca parte din Bucharest Technology Week, (23 – 29 mai) – cel mai mare eveniment al comunității de tech din București.

Până pe 18 mai 2016, ora 23:59, tinerii antreprenori se pot inscrie la Ingenius Pitch, concursul dedicat tinerilor antreprenori cu brevete de invenție sau cu brevete în curs de eliberare, în domenii diverse. Înscrierile se pot face pe website-ul Ingenius Hub: http://bit.ly/1QYaqad

Toate inscrierile vor fi evaluate de un juriu de specialiști în domeniul tehnologiei și inovării, precum și de potențiali finanțatori, care vor selecta 12 finaliști ai proiectului.

ingenius hub

Pe 27 mai, cei 12 finaliști vor participa la pitch-ul organizat de Ingenius Hub alături de investitori români. Lista persoanelor selectate va fi publicată în cursul zilei de 20 mai pe site-ul www.ingenius-hub.eu

Participanții selectați la pitch vor achita o taxă de participare în valoare de 120 RON.

5 zile de evenimente dedicate tinerilor antreprenori
Ingenius Pitch este un eveniment organizat de Ingenius Hub în cadrul Bucharest Technology Week, alături de alte 4 evenimente axate pe inovație, tehnologie și finanțare.

Temele propuse de Ingenius Hub în cadrul Bucharest Technology Week urmăresc o incursiune interactivă în lumea antreprenoriatului plecând de la oferirea de soluții de finanțare, tips&tricks pentru construirea unui pitch eficient până la susținerea acestuia în fața unor potențiali investitori.
Pe durata a 5 zile (23-27 mai), Ingenius Hub va aduce laolaltă tineri antreprenori, oameni de business de succes, stakeholderi din instituțiile culturale, pasionați și specialiști în domeniul tehnologiei și inovării, în cadrul următoarelor evenimente:

MONEY FOR INNOVATION | 23 mai și 25 mai| Surse de finanțare pentru start-up-uri inovative (fonduri europene și guvernamentale, crowdfunding, business angels, fonduri de investiții);
TEHNOLOGIE ȘI INOVARE ÎN INDUSTRIA CULTURALĂ | 24 mai | Dezbatere cu stakeholderi în instituțiile culturale cu privire la rolul tehnologiei și al inovării;
WORKSHOP ELEVATOR PITCH | 26 mai | Cum poți convinge un investitor să creadă în ideea ta în doar 60 de secunde?
INGENIUS PITCH | 27 mai | Concurs de pitch-uri pentru tineri antreprenori cu brevete de invenție sau cu brevete în curs de eliberare în fața unor potențiali investitori.
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Ingenius Hub sau pe http://www.bucharest.tech.week.ro/events

DESPRE INGENIUS HUB
Ingenius Hub oferă tinerilor antreprenori un spațiu pentru dezvoltarea ideilor ți consultanță necesară transformării ideilor într-o afacere de succes. Hub-ul se poziționează ca o punte de legătură între antreprenor și resursele necesare acestuia, fie că vorbim de surse de finanțare, resurse de competențe sau un simplu spațiu de networking și creativitate.

DESPRE BUCHAREST TECHNOLOGY WEEK
Bucharest Technology Week înseamnă 4 zile de conferințe, 25+ speakeri locali și internaționali, 2 zile de outdoor expo, Technology Days în comapniile locale și workshop-uri de companii, 30+ evenimente partenere pe cele 4 teme ale festivalului + start-ups. Vezi aici toate evenimentele din cadrul Bucharest Technology Week.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.