Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

INEDIT: Un camionul expozițional în România!

0

Danube Revisited – The Inge Morath Truck Project în București

Timp de trei zile, 4, 5, 6 august, Asociația Culturală Imbold prezintă proiectul Danube Revisited în România la Plastilina.  Luni, 4 august, nouă fotografe de la Inge Morath Foundation deschid camionul expozițional în România în curtea veche de pe Olari 8. Galeria-camion a urmat cursul Dunării încă din Munții Pădurea Neagră și are ca destinație finală Marea Neagră.

DR-Truck-Outside

În București, Danube Revisited așteaptă înscrieri de la fotografele noastre, iar luni, de la 19:00 vor avea loc sesiuni Portfolio Review, tips and tricks. Marți, fotografele (Olivia Arthur, Lurdes R. Basoli, Kathryn Cook, Mimi Chakarova, Jessica Dimmock, Claudia Guadarrama, Claire Martin, Emily Schiffer, Ami Vitale) vor împărtăși experiența și vor vorbi despre proiectul Danube Revisited.

Înscrieri aici:  http://danuberevisited.com/#/submissions

Program

4 August

Gallery Open: 17:00 – 22:00

Portfolio Review: 19:00

5 August

Gallery Open: 17:00 – 22:00

Photographers’ Talk: 19:00

6 August

Gallery Open: 15:00 – 18:00

DR-Truck-Inside

Danube Revisited este o călătorie fotografică acompaniată de un vernisaj mobil, în cadrul căruia 9 fotografe au convertit un camion de 7,5 tone într-o galerie mobilă, pe care îl conduc prin 10 țări, de-a lungul cursului Dunării, din Pădurea Neagră până în Marea Neagră. Expoziția va conține și fotografii ale lui Inge Morath, care a surprins viața pe Dunăre înainte și după căderea Cortinei de Fier.

Călătoria:

Camionul Inge Morath a plecat în turul European din data de 5 iulie până în 11 august 2014. Acesta va porni din Donaueschingen, izvorul fluviului aflat în Germania, apoi va urmări de aproape cursul Dunării, până la Marea Neagră. Din 2 în 2 zile, camionul se va opri într-o nouă destinație, unde o instituție sau o organizație parteneră va găzdui proiectul și va deschide camionul-vernisaj pentru public, găzduind de asemenea proiecții în aer liber și implicând publicul într-o varietate de discuții despre fotografie. Cele 9 fotografe participante își vor construi propriile proiecte personale, având ca subiect regiunea și râul în sine, în jurul acestor evenimente programate.

http://danuberevisited.com/

DR-MapDanubeInge

Organizatori:The Inge Morath Foundation (New York City, USA), Fotohof Gallery (Salzburg, Austria).

Parteneri: Magnum Foundation, The Institute for the Danube Region and Central Europe (IDM), Spedition Ebeling Truck Company (Germany), Fundación Telefónica (Spain). 

Parteneri media: Sapte Seri, Modernism.ro, Feeder.ro, Vernisaje.com, Zeppelin, Metropotam.ro, Agerpres, All Hollow, Cooperativa Urbana, Mixtopia, Sub25, Tataia.net, Moodboards.ro, ArtWe, Orasul meu, Port.ro, Deco si Eco, Veiozaarte.ro, HipMag, Dizainar, The Re:art, Cinemagia.ro, Urban.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.