INEDIT: o carte cu 136 autori, scrisa intr-o singura zi !

0

Joi, 28 mai, incepand cu ora 19.00, in Bucuresti la Crystal Palace Ballrooms, sala Viena, calea Rahovei 198 A, se lanseaza cartea ,,Astazi…,, publicata de Editura Ascendent. Cartea este un proiect editorial inedit :este scrisa de 136 autori, intr-o singura zi: 30 aprilie 2015.

Este o carte-jurnal, pe care, citind-o, vei calatori in 136 de lumi interioare; fiecare dintre autori a deschis granitele sufletului si ale mintii sale si ne-a invitat pe toti in Lumea sa. La eveniment te vei intalni cu autorii cartii, vei primi autografe, vei asculta lucruri frumoase de la invitatii speciali ai serii : Gratian Sonu, Andrei Rosu, Mihaela Stroe, Zoia Zarnescu, Cristiana Levitchi, Florentina Gionea, Catalin Pirvu .

Intrarea la eveniment este libera , locurile sunt limitate!

Rezervarea locului este o conditie necesara in vederea participarii la eveniment si se face doar prin e-mail, la adresa: office@edituraascendent.ro

Mai multe detalii despre carte si fragmente din ea aici: https://www.facebook.com/carteaAstazi

28maiflyer A6 astazi (3)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează