INEDIT în București: competiţie de vâslit în canotca pe Dâmbovița!

0

Competiţie de vâslit în canotca de 10+1

Duminică, 29 septembrie, începând cu ora 10.00, pe râul Dâmbovița, în zona cuprinsă între Piața Unirii și Biblioteca Națională

Competiția este parte a campaniei Descoperă Rowmania, inițiată de Ivan Patzaichin. Oricine poate vâsli în canotcă, indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă. Este suficient să formați un echipaj de 11 campioni la vâslit, cu care să vă înscrieți la start. Ivan Patzaichin va face instructajul concurenților înainte de a se urca în barcă, iar după competiție, de la ora 15:00, va fi alături de cei ce vor să vâslească pe Dâmbovița doar ca divertisment, să testeze canotca pe apă fără emoția întrecerii.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și îi provoacă pe oameni să redescopere România naturală, mișcarea în aer liber și reconectarea la natură prin vâslitul în canotcă. În perioada 30 iunie – 30 august au fost organizate astfel de minifestivaluri de weekend în Călărași, Tg Mureș, Giurgiu, Galați, Alba Iulia, Arad și Tulcea, unde au avut un mare succes.

Canotca, o „invenţie” a Asociaţiei „Ivan Patzaichin – Mila 23”, va fi folosită drept vehicul de competiţie. Construită din dorința de a promova mesteșugul românesc, canotca este denumită aşa după lotcă – de la care preia materialul, şi după canoe, de la care preia liniile dinamice. Este un produs integral „made in Romania„, cu un design unicat, făcută din lemn, preluând meşteşugul marangozilor din Delta Dunării.

Descoperă Rowmania București este un eveniment organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23, cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism, Administraţiei Naţionale Apele Române, Primăriei Municipiului București, Bibliotecii Naționale și Apa Nova București.

10:00 – 11:45                       Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe)

 

11:45 – 12:00                       Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

 

12:00 – 14:00                       Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)

 

14:30 – 15:00                      Festivitatea de premiere a  concursului de canotcă 10+1

 

15:00 – 18:00                      Plimbări cu canotca

 

 canotca

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează