INEDIT în București: competiţie de vâslit în canotca pe Dâmbovița!

0

Competiţie de vâslit în canotca de 10+1

Duminică, 29 septembrie, începând cu ora 10.00, pe râul Dâmbovița, în zona cuprinsă între Piața Unirii și Biblioteca Națională

Competiția este parte a campaniei Descoperă Rowmania, inițiată de Ivan Patzaichin. Oricine poate vâsli în canotcă, indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă. Este suficient să formați un echipaj de 11 campioni la vâslit, cu care să vă înscrieți la start. Ivan Patzaichin va face instructajul concurenților înainte de a se urca în barcă, iar după competiție, de la ora 15:00, va fi alături de cei ce vor să vâslească pe Dâmbovița doar ca divertisment, să testeze canotca pe apă fără emoția întrecerii.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și îi provoacă pe oameni să redescopere România naturală, mișcarea în aer liber și reconectarea la natură prin vâslitul în canotcă. În perioada 30 iunie – 30 august au fost organizate astfel de minifestivaluri de weekend în Călărași, Tg Mureș, Giurgiu, Galați, Alba Iulia, Arad și Tulcea, unde au avut un mare succes.

Canotca, o „invenţie” a Asociaţiei „Ivan Patzaichin – Mila 23”, va fi folosită drept vehicul de competiţie. Construită din dorința de a promova mesteșugul românesc, canotca este denumită aşa după lotcă – de la care preia materialul, şi după canoe, de la care preia liniile dinamice. Este un produs integral „made in Romania„, cu un design unicat, făcută din lemn, preluând meşteşugul marangozilor din Delta Dunării.

Descoperă Rowmania București este un eveniment organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23, cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism, Administraţiei Naţionale Apele Române, Primăriei Municipiului București, Bibliotecii Naționale și Apa Nova București.

10:00 – 11:45                       Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe)

 

11:45 – 12:00                       Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

 

12:00 – 14:00                       Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)

 

14:30 – 15:00                      Festivitatea de premiere a  concursului de canotcă 10+1

 

15:00 – 18:00                      Plimbări cu canotca

 

 canotca

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează