Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

INEDIT în București: competiţie de vâslit în canotca pe Dâmbovița!

0

Competiţie de vâslit în canotca de 10+1

Duminică, 29 septembrie, începând cu ora 10.00, pe râul Dâmbovița, în zona cuprinsă între Piața Unirii și Biblioteca Națională

Competiția este parte a campaniei Descoperă Rowmania, inițiată de Ivan Patzaichin. Oricine poate vâsli în canotcă, indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă. Este suficient să formați un echipaj de 11 campioni la vâslit, cu care să vă înscrieți la start. Ivan Patzaichin va face instructajul concurenților înainte de a se urca în barcă, iar după competiție, de la ora 15:00, va fi alături de cei ce vor să vâslească pe Dâmbovița doar ca divertisment, să testeze canotca pe apă fără emoția întrecerii.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și îi provoacă pe oameni să redescopere România naturală, mișcarea în aer liber și reconectarea la natură prin vâslitul în canotcă. În perioada 30 iunie – 30 august au fost organizate astfel de minifestivaluri de weekend în Călărași, Tg Mureș, Giurgiu, Galați, Alba Iulia, Arad și Tulcea, unde au avut un mare succes.

Canotca, o „invenţie” a Asociaţiei „Ivan Patzaichin – Mila 23”, va fi folosită drept vehicul de competiţie. Construită din dorința de a promova mesteșugul românesc, canotca este denumită aşa după lotcă – de la care preia materialul, şi după canoe, de la care preia liniile dinamice. Este un produs integral „made in Romania„, cu un design unicat, făcută din lemn, preluând meşteşugul marangozilor din Delta Dunării.

Descoperă Rowmania București este un eveniment organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23, cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism, Administraţiei Naţionale Apele Române, Primăriei Municipiului București, Bibliotecii Naționale și Apa Nova București.

10:00 – 11:45                       Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe)

 

11:45 – 12:00                       Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

 

12:00 – 14:00                       Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)

 

14:30 – 15:00                      Festivitatea de premiere a  concursului de canotcă 10+1

 

15:00 – 18:00                      Plimbări cu canotca

 

 canotca

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.