INEDIT: Concert pe AEROPORT cu Izabela Barbu, Alexandru Burca și Dan Incrosnatu

0

Izabela Barbu, Alexandru Burca și Dan Incrosnatu – concert pe aeroport la plecarea spre Maroc

Sâmbătă, 28 noiembrie 2015, de la ora 12.00, Izabela Barbu (voce), Alexandru Burca (pian) și Dan Incrosnatu (percuție) vor susține un concert în Terminalul Plecări al Aeroportului Internațional „Henri Coandă“, înaintea zborului către Rabat, capitala Regatului Maroc.

afis

Muzicienii vor concerta la Rabat pe 30 noiembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Programul cuprinde lucrări de muzică clasică și piese din din repertoriul Mariei Tănase.

Izabela Barbu a absolvit Facultatea de Management Financiar-Bancar, dar a renunțat la cariera în sistemul bancar pentru a se dedica muzicii. Interpretează melodii din genuri diferite: de la piese românești din perioada interbelică, melodii ale Mariei Tănase, la șansonete, ritmuri spaniole şi sudamericane, fadouri, jazz, muzică clasică. În decembrie 2013, a cântat pe scena Operei Române, în spectacolul omagial Maria Tanase. Pianistul Alexandru Burca a absolvit Universitatea Națională de Muzică din București și este angajat al Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian“. Percuționistul Dan Încrosnatu a colaborat cu nume cunoscute din România, printre care Direcția 5 și Alexandra Ușurelu.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează