INEDIT: Bătaile inimilor trecătorilor de la METROU vor răsuna AZI, marţi, 29 octombrie 2013

0

Bătaile inimilor trecătorilor de la metrou vor răsuna marţi, 29 octombrie 2013, cu ocazia Zilei Mondiale a Accidentului Vascular Cerebral (Stroke), în staţia Piaţa Unirii (Bucuresti), pentru a atrage atenţia asupra riscului acestei boli şi mai ales a vârstei din ce în ce mai scăzute a bolnavilor.

Astfel, începând cu ora 13:00, instrumentele toboşarilor din formaţia Barbarossa Samba Group vor reproduce sunetul inimii mai alert sau mai domol al celor care trec prin staţia de metrou, îndemnându-i să-şi asculte vocea inimii, pentru a preveni unele boli precum accidentul vascular cerebral. De asemenea, participanţii vor fi informaţi despre simtomele şi prevenţia AVC.

no-comment micPrin această acţiune, organizată de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor, Societatea Naţională de Medicina Familiei,  se trage un semnal de alarmă asupra riscurilor ACV, o boală care afectează anual peste 15 milioane de oameni în întreaga lume şi răpeşte o viaţă la fiecare 6 secunde.

La eveniment vor fi prezenţi reprezentanţi ai SNMF, ANPP, dar şi realizatorul TV Cătălin Striblea, care a trecut prin încercările acestei boli.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează