INDRAGITUL SPECTACOLUL HOLLYWOOD MUSIC STARS ROMANIA FESTIVAL SE AMANA.

0

Asociatia Culturala Mall4art  anunta cu regret pasionatiilor de film, muzica si teatru amanarea indragitului spectacolul Hollywood Music Stars Romania Festival programat pentru 01.11.2013 la Cinematograful Patria acesta se va reprograma pe data de 01.03.2014 tot la Cinematograful Patria.

Organizatorii regreta amnarea concertului si promit fanilor ca se vor bucura pana la urma de o atmosfera de gala ce-i va purta in lumea filmului prin celebrele coloane sonore ale acestora.

Biletele achizitionate raman valabile pentru data respectiva inclusiv cele achzitionate prin concursuri, persoanele care nu pot participa la concertul din data de  01.03.2014 pot sa recupreze contravaloarea biletelor de la casele de bilete.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează