Expozitie foto si poveste colorata: „INDIA, culoare, sunet, emoție” la festivalul Namaste India

0

„Freamătul continuu al străzilor, veșnicul bazar în care e cufundat orașul, buzele însângerate de la tutunul mestecat cu spor, mustățile încă aburinde de la masala mult prea picantă, pixurile prăfuite de la cămășile colorate, inelele de la picioarele femeilor urmate de cel putin 3 copii și sunetul veșnic prezent de păsări tropicale dospit cu incantațiile hinduse și rugăciunile musulmanilor…”

(Despre India, Florin Ghindă)


Despre oamenii care vizitează India un fotograf american spunea că se împart în două mari categorii: o parte care cu siguranță NU vor să mai auda în viața lor de India și o parte care se vor întoarce mereu…

Sunt Florin Ghindă și fac parte din categoria celor care se vor întoarce mereu în India. Te invit într-o călătorie fotografică cu emoție și culoare în cadrul festivalului „Namaste India”, sămbătă,13 octombrie 2012 la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti“ Bucureşti.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează