„Incubatorul de povești colorate”, un atelier de creație adresat autorilor de literatură pentru copii

0
Asociația Cu Alte CuvinteCitim Împreună România și Editura Cartea Copiilor organizează „Incubatorul de povești colorate”, un atelier de creație adresat autorilor de literatură pentru copii. Atelierul va avea loc între 22-24 martie 2019, la Muzeul Național al Literaturii Române din București.
Îndrăgitul scriitor și ilustrator Michel Van Zeveren va fi alături de 20 de autori de cărți pentru copii și le va împărtăși din experiența lui și ingredientele sale de succes.
În urma atelierului, un scriitor si un ilustrator vor obține două premii în valoare de 4650 ron. Cartea rezultată va fi publicată de Editura Cartea Copiilor și distribuită în gradinițele din rețeaua OvidiuRo, în cadrul proiectului de alfabetizare a copiilor din mediile rurale.
Dată limită aplicații: 7 februarie 2019
Mai multe informații găsiți pe pagina de prezentare: www.incubatordepovesti.org

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.