Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

incubator107 se pregăteşte de Crăciun!

0

Săptămâna trecută am frământat cozonaci, ne-am făcut brad în incubator și l-am împodobit cu cele mai frumoase ornamente. Acum a venit timpul să ne relaxăm și să ne înveselim! Ne împăcăm, cântăm colinde, ne coafăm, dansăm și ne pregătim de marea sărbătoare.

 

 

Marți, 20 decembrie, de la 19:00 la 21:00 vă invităm la cel de-al treilea atelier Hai să ne împăcăm! Vom descoperi alături de meșterița Nușa Bugeac cum să dăm, cum să primim, cum să cerem și cum să refuzăm. Vom sta la o cană cu ceai în care să povestim cum au fost experiențele noastre împreună.

 

 

Miercuri, 21 decembrie, de la 19:00 la 21:00, încingem pentru ultima oară incubatorul pe anul ăsta și dansăm Bachata. Meșterii Carmina Dilimoţ și Mircea Ecxarcu ne-au învățat primii pași, așa că nu ne rămâne decât să ne luăm partenerul/partenera, să ne înarmăm cu energie și voie bună și să ne lăsăm purtați de ritmurile muzicii latino.

 

Joi, 22 decembrie, de la 20:30 la 21:30, ne mutăm la Popa Nan 82 și facem, alături de meșterul Vlad Benescu, ultimii pași…cu monociclul.

Am avut răbdare și ambiție.

Am învățat – am încercat – am reușit să mergem pe o roată sau pe o jumătate de bicicletă sau pe o bicicletă fără ghidon, fără lanț.

 

Joi și vineri (22 și 23 decembrie), de la 19:00 la 22:00, cântăm colinde în incubator.

Crăciunul ne-aduce aminte de vremea copilăriei, de momentele în care mergeam cu nasul înghețat din casă în casă. Acum, un pic mai mare, hai să ne aducem aminte câteva colinde, împreună cu meșterița Patricia și să umplem orașul de sunet. Frumos ar fi să reușim să cântăm pe mai multe voci două colinde, dar tolba e plină în funcție de voi stabilim repertoriul de sărbători.

Apoi ne luăm de mână, un fular și mergem să colindăm pe la case.

 

Sâmbătă, în ajunul Crăciunului, de la 10:00 la 12:00, vom realiza alături de meșterița Livia o rețetă incredibilă la atelierul de coafat.

O culoare intensă, o tunsoare adecvată și mai ales o coafură pe măsură reprezintă jumătate din ingredintele care fac o femeie să zâmbească. Toate acestea alături de puțină creativitate ținută la cald, un strop de ambiție și un meșter iscusit, vor crea o atmosferă degajată în care vei deveni propriul tău hairstylist!

 

Hai cu noi07!

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.