Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

incubator107 lansează a treia ediție a Programului vocational Dă-ți demisia

0

incubator107 lansează a treia ediție a Programului vocational Dă-ți demisia, pe 1 noiembrie, la Connect Hub (Dacia 99), de la 15.00.

Vă invităm într-o călătorie de urmare a vocației în care primul pas este un salt de încredere. Am strâns ghizi de soi: antreprenori, traineri, psihologi și coachi care să vă impulsioneze și să vă îndrume. De-a lungul zilei de 1 noiembrie ei vă vor prezenta pe scurt atelierele găzduite de ei în noiembrie și decembrie în mansarda din Traian 107 pentru ca voi să vă puteți înscrie numaidecât. Aduceți merinde pentru lungul drum spre împlinire, 30 lei pe care să-i sădiți la rădăcina voastră și nu uitați să ne scrieți la noi@incubator107.com ca să primiți libera trecere: spune-ne pe scurt ce job ai, ce job ți-ai dori și ce te oprește să faci schimbarea.

Da-ti demisia afis

Printre super-oamenii invitați menționăm: Dragoș Nicolaescu, Andrei Dunuța, echipa de psihologi de la Emotion Center, Dragoș Corbu, Ana Gavrilă, Andra Ionescu, Diana Cristea, Alexandra Cilliota, Luiza Dăncescu, Irina Ionescu, Ioana Badea. Programul Dă-ți demisia propune pe lângă atelierele prezente la evenimentul de lansare din 1 noiembrie alte 10 teme valoroase și vă invităm să vedeți calendarul complet și să vă înscrieți aici:http://bucuresti.incubator107.com/calendar.html.

Subiectele care vă vor ghida transformarea de-a lungul lunilor noiembrie și decembrie sunt:  Testarea potențialului, despre Motivație, Decizie și Acțiune, Pentru ce carieră ești făcut?, Leadership personal, Cum să câștigi bani din pasiunea ta, Antrenarea atuurilor, Brandul personal, Cum să lucrezi în străinătate, Cum să devii antreprenor, Visionist: Co-create business, Recrutarea oamenilor potriviți într-un start-up, CV Upgrade, Personalizarea Portofoliului, Metode practice pentru un interviu reușit, Marketing pentru start-up-uri, Elevator Picth, Presentation skills și Writing effective emails.

Evenimentul de lansare din 1 noiembrie vă provoacă la:  întrebări, networking, un concert de jazz manouche cu Hot Club de Bucarest și un concert Late Summer, The I QUIT Contest, și în final sperăm noi, vă provoacă să găsiți răspunsurile pe care să le puteți aprofunda la atelierele din noiembrie și decembrie în mansarda incubator107.


incubator107 București
o nebunie a asociației culturale Macaz

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.