Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

incubator107 își cheamă stolurile acasă cu CIOARA VOPSITĂ

0

incubator107 își cheamă stolurile acasă cu CIOARA VOPSITĂ, în 31 august, o tură dimineața, o tură seara, în mansarda din Traian 107. Veniți cu merinde sărate și-un trafalet, noi aducem înghețata la cornet!

Dimineața de la 10.00 ne îmbrăcăm în haine de scandal și vopsim în alb mansarda incubatorului. Știi povestea greierului și-a furnicii? Ei bine, știi ce-ai de făcut!

Seara de la 20.00 ne amintim pe unde-am cutreierat la vernisajul de fotografie al Anei Zavelea – IURTA CĂLĂTOARE. De la 21.00 și până-n zori dăm muzica un pic cam tare pentru vecini: R&B și hip hop nu se pot asculta în surdină.

Hai pe la cuiburi!

cioara vopsita sept 2013

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.