Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

incubator107 intră-n TAIFUN pe 2 iunie, la Popa Nan 82

0

Vâjâim vijelia de la 21 până se crapă de ziuă. De vii, cere o invitație la noi@incubator107.com, adu merinde, 20 de galbeni și-un ventilator.

Îți piratăm timpul liber, te furăm de la treburi, îți răpim somnul și-ți răvășim prietenii. Te mânjim cu Henna, te dezbrăcăm de cămașă și ți-o călcăm cu fierul încins, îți desenăm în cafea, îți punem nas roșu, ne jucăm cu mâncarea ta, îți suflăm în lumânări și te trecem prin numerologie. Nu-ți dăm pace neam!

Te legăm și te obligăm să asculți Moonlight Breakfast în miez de noapte, îți pompăm adrenalină cu spectacolul de acrobații urbane, îți ținem ploapele deschise și rânjetul până la urechi cu ShortsUp și-ți trezim vecinii în zori de zi cu Fractures.

La răsărit de soare, supraviețuitorii TAIFUN eliberează porumbei voiajori.

Hai s-o vijelim!

PROGRAM

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.