incubator107 caută echipă cu oo

0

Ei bine da! Căutăm o echipă nouă care să preia frâiele incubator107 București.

Așa că ia telefonul și gândește-te bine care vrei să-ți fie echipa și trimite-ne până pe 1 februarie un email la noi@incubator107.com cu motivația voastră și CV-urile echipei.

Ce ar fi dacă incubator107 ar fi păstorit de oameni noi, care nu-i știu rădăcinile, ci doar prezentul, care nu-i știu planurile inițiale, ci devenirea? După aproape 3 ani de incubator107, căutăm noi super-eroi care să conducă incubator107 spre inimile Bucureștenilor, spre mintea și mâinile lor, să le intre-n obiceiuri și să le aducă o pasiune, o frenezie anume și să-i facă să iasă din casă și să întâlnească alți oameni ca ei.

Echipa perfectă e formată din 4 oameni care comunică bine și fac lucrurile cu drag: o căpetenie de trib cu spirit blând și ager, un plănuitor minuțios și călduros, un nocturn pe fază și pe bune, un conector pe val și pe Facebook.

În schimb, noi vă promitem o recompensă part-time, o comunitate primitoare, aceeași mansardă din Traian 107 și o ocazie să înveți sau să arăți lumii ce știi și ce poți să faci!

WEB-OO-01

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.