ÎnCotroceni – Oameni, Idei, Poveşti / 4-5 iulie 2015

0

La umbra copacilor terasei de la Ota, membrii iniţiativei comunitare „ÎnCotroceni – Oameni, Idei, Poveşti” vă așteptă să ne bucurăm împreună de activități diverse pentru adulți şi copii, discuții despre Cotroceni, muzică, filme şi mâncare bună, plină de arome persane aduse ÎnCotroceni de Reza.

11181091_1598986737039160_7480643825259052503_n

Ota / Cotroceni / Bucuresti / 4-5 iulie 2015 – Facebook detalii aici

10.00: Inaugurarea expoziției de fotografie „Oameni şi Poveşti din Cotroceni”

10.00–19.00: Târg cu obiecte frumoase din cartier:

* Wagner Arte Frumoase şi Poveşti
* Baroque Books & Arts
* Assamblage – Școala De Bijuterie Contemporană
* Ploosh

10.00–19.00: Vizitarea expoziției de pictură a artistului Nicolae Comănescu *Galeria 26

10.30–11.30: Atelier de pictură pentru copii, cu artista Măriuca Stanciu *Galeria Romniceanu (în aer liber)

10.30-11.30: Lecție de karate pentru copii, cu Flavius Predoi (mansardă)

11.30-12.30: Atelier de explorare creativă pentru copii – decorațiuni din materiale naturale – cu Claudia Damoc (în aer liber)

11.30-13.30: Curs de YogaGym pentru adulți, cu Elena Ungureanu (mansardă)
13.30-14.30: Concert de muzică braziliană şi românească interbelică, cu Gabriela Costa & Alex Man (în aer liber)
17.30-18.30: Atelier motivaţional pentru adulţi „Înțelepciunea munților înalți”, cu Claudia Damoc

20.30-21.30: Concert de jazz instrumental, cu Alexandru Arcuș și Adi Stoenescu duo

21.30-22.30: Proiecție de filme documentare în aer liber – Docuart
*Vibraţia (r. Germain Kanda) – 14 min.
*Stremţ 89 (r. Anda Puşcaş, Dragoş Dulea) – 13 min.

22.30: Natural street texture (3d mapping) de Sorina Dumitru

Meniul de prânz/seară este adus ÎnCotroceni de Reza şi este plin de arome persane!

Haideți ÎnCotroceni să cunoaștem mai bine comunitatea cartierului nostru!

ACCESUL ŞI PARTICIPAREA LA ACTIVITĂȚILE DIN PROGRAM SUNT GRATUITE

Proiectul Ziua cartierului Cotroceni este finanţat de Ordinul Arhitecților din România – Filiala Bucureşti, în cadrul Anualei de Arhitectură 2015, cu tema „Construind comunitatea”.

Susţinători:

CeRe – Centrul de resurse pentru participare publica, Ordinul Arhitectilor din Romania, Anuala de arhitectura 2015, Wagner Arte Frumoase şi Poveşti, Assamblage – Școala De Bijuterie Contemporană, Infinitea, Nic – Cotroceni, Baroque Books & Arts, Klaus and Parteners Imobiliare, JazzBook, Docuart, Amazing Cotroceni, Bucurestii Vechi si Noi, Vertizontal. Fotografie & Design Grafic, EuroEst Youth Foundation, Galeria Romniceanu 27, Clinica stomatologica Asclepimed – Concept, Ploosh.

Parteneri media:

Romania Pozitiva – de bine despre Romania, Observator Cultural, TOTB.ro – Think Outside the Box.

ziua cartierului cotroceni

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează