Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Încoronarea junelor condeie, în 19 noiembrie

0

Juriul a ales! Juriul a decis!

AdLittera Project organizează pe 19 Nov. 2011, festivitatea de premiere a ediției a II-a a Concursului literar național „Incubatorul de condeie” în magazinul DIVERTA, din incinta SUN PLAZA, în zona Piața Sudului, București. Magazinul este amplasat in zona food-court de la etajul 1 al centrului comercial.

Accesul la „încoronarea” condeielor de-abia ieșite din cuibar este liber. Avem plăcerea de a vă invita alături de premianți, alături de organizatori și de juriu. Laureații celei de-a doua ediții a Concursului IDC sunt:

Secțiunea POEZIE

Miruna-Ştefana Belea (n.1992, Ulmeni, Jud. Dâmbovița)
Bianca Dobrescu (n. 1992, Mioveni, Jud. Argeș)
Diana Frumosu (n.1993, Criuleni, Republica Moldova)
Elena Gabriela Lazăra (n. 1992, Balș, Jud. Olt)
Ana-Maria Lupaşcu (n.1993, Vama, Jud. Suceava)
Iulia Matei (n. 1991, Cluj-Napoca, Jud. Cluj)
Radu Niţescu (n.1992, București)
Andreea Teliban (n. 1991, Broșteni, Jud. Suceava)
Vlad Văidean (n. 1992, Baia Mare, Jud. Maramureș)
Ana-Maria Vîjdea ( n. 1991, Buzău, Jud. Buzău)

Secțiunea PROZĂ SCURTĂ

Mircea Adrian (n. 1980, Cugir, Jud. Alba)
Diana Roman (n. 1965, București)
Loredana Elena Nicu (n. 1985, Zărnești, Jud. Brașov)
Andreea Rău (n.1982, Bacău, Jud. Bacău)

Juriul a avut următoarea componență: Ioana Stanciu și Andrei Zbîrnea (premiați la ediția precedentă) – secțiunea de poezie, condusă de poeta Ofelia Prodan; Oana Uță și Ancuța Iosif (premiate la ediția precedentă) – secțiunea de proză scurtă, prezidată de publicistul Marius Ghilezan.

Premiile sunt oferite de Magazinul DIVERTA. La decernarea premiilor se va alătura scriitoarea Monica Ramirez, lectorul Atelierelor de Creative writing pe care le-a condus în perioada desfășurării Concursului IDC.

Sincere mulțumiri prietenilor, activiștilor și partenerilor care ne-au susținut cauza:

Parteneri strategici: Editura Ramirez Books, Diverta, ZeList Monitor, Toti pentru unu.

Parteneri media: Revista SemneBune, Studentie.ro, Business Woman, 121.ro, 4 Arte, Reteaua literara, Revista Noi, NU!, Serial Readers, Armonii Culturale, Am doar 18 ani.ro, ICR, Michael Haulica, Romania pozitiva, Revista Galileo, Filme | Carti, PR Wave, CSR Romania, Lume Buna, Bookiseala, Carti de citit, Agentia de carte, Bookblog, Observator cultural, Buy books.

Partenerilor care ne-au găzduit Atelierele IDC: Ceainăria Serendipity, Restaurantul RedAngus, Ceainăria Cărturești, Cafeneaua Carada, Cafeneaua Van Gogh și Restaurantul Villa Rodizio.

Despre Concurs IDC aici

Despre Atelierele de Scriere creativă:

Atelier#1 IDC 2011, aici.   Atelier#2 IDC 2011, aici.  Atelier#3 IDC 2011, aici.

Atelier#4 IDC 2011, aici.   Atelier#5 IDC 2011, aici.

—————————————————————————————————————

AdLittera este un proiect cultural, îndeplinind funcțiile unei agenții culturale, toate programele sale având componente de educare prin cultură și artă. Proiectul promovează și dezvoltă campanii de cultură literară și căută surse de finanțare pentru proiecte editoriale.

Conceptul, planificarea acțiunilor și comunicarea publică sunt gestionate de către d’Avid Boutique, atelier de branding si comunicare vizuală. Fundația pentru Tineret DANUBIUS este organizația care a pus la dispoziție platforma desfășurării competiţiei.

“Inițiem INCUBATORUL DE CONDEIE pentru a-l susține și promova pe talentatul scriitor amator din România. Provocăm oamenii talentați în condei la concurs. Vrem să scrie. Și, mai ales, vrem să fie motivați să continue să scrie, pentru că, dacă sunt chiar talentați, vor fi aleși și publicați. Chiar dacă IDC testează scrisul, voi repeta mereu, pentru că este important: citiți de două ori mai mult decât scrieți!”

Ciprian Burcovschi, Fondator AdLittera Project

“Ne propunem să creștem interesul pentru cultură, educând tinerii prin scriere și lectură, prin ateliere de creație literară, creând un spațiu alternativ de exprimare liberă pentru scriitorii amatori din România.”

Sebastian Hubati, Program Manager, AdLittera Project

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.