Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Incepe stagiunea TEATRULUI DE ARTĂ BUCUREȘTI!

0

A venit, a venit toamna…

…iar Teatrul de Artă Bucureşti vă invită să îi descoperiţi suprizele din spatele cortinei, în această nouă stagiune, care se va deschide oficial pe 8 septembrie!

afis program_inceput stagiune_septembrie

Noi spectacole, emoţii, cursuri, efervescenţă, cântec, teatru pentru copii…asta propune Teatrul de Artă într-o nouă stagiune.

Cum se spune ca-i firesc, ușile se vor deschide cu un nou spectacol, AVANPREMIERA (8 septembrie) celei mai noi producţii TAB, ŞI VENI BĂRBATUL LA FEMEIE, de Semion Zlotnikov. Spectacolul, în regia lui Bogdan Budeş şi cu o scenografie asigurată de Raluca Chelaru, prezintă o privire amuzată asupra unui cuplu care vrea să o ia de la capăt.

Trei reprezentaţii cu spectacolul ŞI VENI BĂRBATUL LA FEMEIE vor avea loc în deschiderea stagiunii: luni, 8 septembrie, sâmbătă, 13 septembrie iar PREMIERA OFICIALĂ, joi, 18 septembrie.

 

Surprizele Teatrului de Artă nu se opresc aici, la sfârşit de octombrie Teatrul de Artă pregăteşte o nouă premieră în parteneriat cu ARCUB-Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Bucureşti şi un turneu în Republica Moldova.

Teatrul e făcut să vorbească despre om, despre problemele și năzuințele lui: descoperă o lume întreagă pe o scenă, la Teatrul de Artă.

 

Pentru informaţii şi rezervări 0737.904.932 | rezervari@teatruldearta.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.