Incepe stagiunea TEATRULUI DE ARTĂ BUCUREȘTI!

0

A venit, a venit toamna…

…iar Teatrul de Artă Bucureşti vă invită să îi descoperiţi suprizele din spatele cortinei, în această nouă stagiune, care se va deschide oficial pe 8 septembrie!

afis program_inceput stagiune_septembrie

Noi spectacole, emoţii, cursuri, efervescenţă, cântec, teatru pentru copii…asta propune Teatrul de Artă într-o nouă stagiune.

Cum se spune ca-i firesc, ușile se vor deschide cu un nou spectacol, AVANPREMIERA (8 septembrie) celei mai noi producţii TAB, ŞI VENI BĂRBATUL LA FEMEIE, de Semion Zlotnikov. Spectacolul, în regia lui Bogdan Budeş şi cu o scenografie asigurată de Raluca Chelaru, prezintă o privire amuzată asupra unui cuplu care vrea să o ia de la capăt.

Trei reprezentaţii cu spectacolul ŞI VENI BĂRBATUL LA FEMEIE vor avea loc în deschiderea stagiunii: luni, 8 septembrie, sâmbătă, 13 septembrie iar PREMIERA OFICIALĂ, joi, 18 septembrie.

 

Surprizele Teatrului de Artă nu se opresc aici, la sfârşit de octombrie Teatrul de Artă pregăteşte o nouă premieră în parteneriat cu ARCUB-Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Bucureşti şi un turneu în Republica Moldova.

Teatrul e făcut să vorbească despre om, despre problemele și năzuințele lui: descoperă o lume întreagă pe o scenă, la Teatrul de Artă.

 

Pentru informaţii şi rezervări 0737.904.932 | rezervari@teatruldearta.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează