Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Începe Speaker Elite, un program complet de Public Speaking, creat de Andy Szekely

0

Începe cea de-a cincea ediție a programului educațional Speaker Elite, creat de Andy Szekely, autor și trainer cu o experiență de peste 18 ani în public speaking. Programul este organizat în 14 centre diferite din 12 orașe: București, Timișoara, Arad, Suceava, Bacău, Cluj, Galați, Constanța, Craiova, Oradea, Iași și Brașov.

Andy Szekely (3)

Speaker Elite se adresează tuturor celor care doresc să înveţe rapid tehnici simple pentru a face ușor prezentări în public, chiar dacă nu au mai vorbit niciodată în fața unui grup de oameni. Printre absolvenții de până acum ai programului Speaker Elite se află antreprenori, CEO și manageri de companii multinaţionale, freelanceri, artişti, avocați, doctori, studenți și consultanţi.

Ce presupune Speaker Elite? Timp de zece săptămâni, participanții se întâlnesc o seară pe săptămână, timp de aproximativ trei ore, într-o atmosferă lejeră şi practică pentru exersarea de tehnici de vorbit în public. Primesc feedback de la facilitator și de la grupul de practică, exersând astfel vorbitul în public.

Programul oferă în aceste zece săptămâni și timp de învățare prin studiu individual, prin tutoriale video, practică de grup, feedback din partea grupului şi a facilitatorului. Programul constă în parcurgerea celor trei module de studiu:

  1. Group Control – tehnici de conexiune cu audiența, tehnici de argumentare;
  2. Speaker Control – tehnici de autocontrol emoțional, limbajul verbal și nonverbal specific prezentatorilor profesioniști;
  3. Brand Control – strategia de branding personal.

„Speaker Elite este cel mai bun format de şcoală de public speaking pe care îl cunosc în prezent în România. Informaţia primită este de calitate și transmisă într-un mod care o face imediat aplicabilă. Am avut ocazia să cunosc oameni noi care au preocupări similare cu mine, să practic şi să îmbunătățesc ceea ce am învățat în cadrul acestui program. Informațiile pe care le-am primit în cele trei luni de zile în cadrul acestui program sunt foarte folositoare, atât la birou cât și în viața personală”, a declarat Bianca Ilarie, absolvent Speaker Elite în luna august 2013.

Andy Szekely a îmbunătățit tehnicile din tutoriale pornind de la propria experiență, oferind modele simple, cu aplicabilitate imediată. Toate metodele cuprinse în acest program sunt originale.

 „Am rafinat tehnicile pe care le prezint în tutorialele video pornind de la experiența trăită în cadrul propriilor prezentări și am conceput modele simple care pot fi aplicate ușor de către orice participant. Formatul Speaker Elite îmbină astfel cele mai bune tehnici pe care le-am învățat de la mentorii cu care am lucrat și le-am transformat în metode practice simple”, a declarat Andy Szekely, creatorul programului Speaker Elite.

Până în prezent peste 450 de persoane au absolvit cursurile din cadrul Speaker Elite, reușind să își gestioneze cu succes emoțiile avute altă dată pe scenă, folosind tehnici simple și eficiente de comunicare cu cei din public, structurându-și astfel orice mesaj, indiferent de categoriile de public cărora li se adresează.

Mai multe informații despre Speaker Elite găsiți la www.speakerelite.ro

 

Andy Szekely, Leading for the best in you

Andy Szekely inovează de 20 de ani în piața de training și coaching din România ca antreprenor, autor și speaker. Metoda

Andy Szekely, adaptată la nevoile societății românești, reprezintă alegerea a peste 40.000 de oameni activi în cele mai importante orașe din țară. Misiunea este aceea de a crește self-esteem-ul societății românești, oferind oamenilor instrumente de auto-evaluare și auto-cunoaștere pentru a-și dezvolta succesul.

Andy Szekely este specialist în Peak Performance, creator al programelor Persuasion Elite, Speaker Elite, Bootcamp University, Mind Shaping, Performer, Dealing with Skeptical People, Protect Yourself, Powerful Business Writing,  Charisma Enhancement, autor al cărților Decizii radicale, Comunică, Influențează, Convinge, Manifestul Educației, NLP – Calea succesului (prima carte de Programare Neuro Lingvistică din România) fondator al grupului de firme AS Training & Coaching și al Fundației Alpha Leadership. Mai multe detalii găsiți aici www.andyszekely.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AndySzekelyPage

Despre AS Training & Coaching (ASTC)

AS Training & Coaching – Leading for the best in you este compania formată în jurul viziunii antreprenorului
Andy Szekely, inovator și pionier în produse de training & coaching, adaptate pentru contextul din România.

Pentru AS Training & Coaching misiunea Leading for the best se traduce în construcția unui sistem de produse și servicii de educație, învățare și pregătire personală și profesională, prin care oamenii să obțină o schimbare calitativă superioară în viața lor.

Cu o ofertă completă, AS Training & Coaching propune pieței românești soluții adaptate și special create, atât pentru companii, cât și pentru oamenii care vor, pe cont propriu, să devină mai bine pregătiți.

Mai multe detalii găsiti aici www.andyszekely.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ASTrainingCoaching

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.