Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Începe sezonul II al spectacolului „Camera 1306 [I Am Myself]”

0

Fundația Gabriela Tudor anunță sezonul II al spectacolului „Camera 1306 [I Am Myself]” în cadrul Stagiunii Paradis Serial 2012. Realizat de coregraful Cosmin Manolescu, „Camera 1306 [I Am Myself]” este un spectacol „fantasmă” despre „corpul aflat într-un spațiu privat”, care poate exprima „un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios şi cu siguranţă, fragil”, și care face apel la „puterea imaginaţiei fiecăruia”, cum spun o serie din cronicile spectacolului. Interpretarea este semnată de Catrinel Catană și Cosmin Manolescu.


Spectacolul este conceput ca un performance-maraton cu durata de 6 ore, desfășurat între orele 18.00-24.00 și se va juca în datele de 9 iunie, 7 iulie și 12 august 2012 la Hotelul InterContinental București, partenerul asociat al proiectului încă de la premiera acestuia în 2011. Accesul publicului se face la fiecare oră exclusiv pe bază de rezervare cu cel puțin o zi înainte de spectacolul programat, la info@e-motional.eu sau Facebook – Eu Sunt Eu. Rezervarea trebuie să includă ora aleasă pentru participarea la spectacol. Intrarea la această serie de reprezentații este gratuită. Spectacolul poate include interacțiune cu publicul prezent și nu este recomandat persoanelor sub 16 ani. Trailer-ul spectacolului este disponibil la http://vimeo.com/25636744.

După spectacolele din București, sezonul II va continua cu o reprezentație pe litoral și o a doua la Timișoara în toamna 2012. „Camera 1306 [I Am Myself]” a avut premiera europeană în august 2011 în cadrul Stockholm Fringe Fest, cu susținerea Institutului Cultural Român din Stockholm, și a fost prezentat ulterior la Universitatea din Plymouth (Marea Britanie), la invitația Institutului Cultural Român. Spectacolul va avea de asemenea o reprezentație în luna iunie 2012 la festivalul „Time to Dance” din Riga (Letonia).

„Camera 1306 [I Am Myself]” este o co-producție a Fundației Gabriela Tudor / Compania Paradis Serial și a Centrului Național al Dansului București, partener asociat fiind Hotelul InterContinental București. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Cullberg Ballet (Stockholm) și al Asociației 4Culture (București) în cadrul Wild Cards – Jardin d’Europe, și al Centrului de Cultură “George Apostu” (Bacău).

Stagiunea Paradis Serial include turneul spectacolului „Camera 1306 [I Am Myself]” în 2012, un atelier de dans contemporan la Timișoara, precum și prezentarea la București și Amsterdam a spectacolului HI BYE, ce va fi realizat în toamna 2012 de coregrafii Cosmin Manolescu și Gabriella Maiorino (Italia/Olanda).

Stagiunea Paradis Serial este un proiect finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Parteneri media: veiozaarte, Metropotam, hipmag, ARTBoom.ro, Modernism, ArtClue, ArtAct magazine

Foto: Irina Stelea

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.