Începe J’ai Christmas Market, unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din București

0

În acest weekend se deschide, pentru al doilea an consecutiv, târgul de Crăciun de la J’ai Bistrot București. După succesul înregistrat anul trecut ca număr de participanți și ca expozanți, cei de la J’ai Bistrot au decis să transforma și anul acesta frumoasa grădină în tărâmul lui Moș Crăciun și să extindă perioada târgului, astfel, el se va desfășura pe parcursul a 2 weekend-uri: 9-10 și 16-17 decembrie.

Intitulat J’ai Christmas Market și situat în Cartierul Creativ, el va fi locul cel mai cald din oraș unde veți găsi cadouri pentru cei dragi sau vă veți relaxa în arome de vin fiert, de scorțișoară și de portocale, dar și în miresme de gogoși calde, pufoase și delicioase.

Au fost invitați zeci de expozanți care vor împânzi grădina cu produsele lor, cu cadouri de Crăciun pentru toate gusturile: de la ducețuri artizanale, haine, vitralii, ornamente din lemn, coroane sau globulețe handmade, produse din piele naturală, săpunuri, lumânări, bijuterii sau accesorii de toate felurile, cărți, compoziții florale, decorațiuni de poveste, jucării și multe altele.

Târgul se va desfășura în grădina J’ai Bistrot București situată pe Calea Griviței, nr. 55. Va fi deschis în perioada 9-10 și 16-17 decembrie, între orele 12:00 și 20:00. Accesul la eveniment este liber, iar grădina este pet-friendly.

Pentru cei care doresc să folosească mijloacele de transport în comun, grădina J’ai Bistrot București poate fi accesată astfel:

  • Metrou – stațiile Piața Romană sau Gara de Nord,

  • Tramvai – liniile 24 și 45,

  • Autobuz – liniile 133 și 205,

  • Trileibuz – liniile 86 și 97.

Toate detaliile pot fi găsite pe pagina de eveniment: https://fb.me/e/4yqkHmbge 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.