Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Începe festival internațional de teatru de stradă din București, B-FIT: 21 de spectacole de teatru, nouă țări participante și sute de artiști

0

ARCUB prezintă cea de-a opta ediție a singurului festival internațional de teatru de stradă din București, B-FIT in the Street! Între 9 și 12 iunie, orașul devine decor fantastic, populat de personaje neașteptate care se amestecă în mulțime și interacționează cu trecătorii.

Sursa: eveniment Facebook aici.

Evenimentul este parte din candidatura orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii – Bucuresti 2021.

B-FIT in the Street! aduce la București 21 de spectacole de teatru, nouă țări participante și sute de artiști, cu un program divers de pantomimă, circ, comedie, dans, acrobație, muzică de stradă și paradă, din care nu lipsesc nici reprezentațiile românești semnate de Teatrul Masca, numerele cu caracter educativ din Slovacia și producțiile de anvergură din Franța și Olanda. În fiecare seară, în Centrul istoric, Piața Universității sau Piața George Enescu, spectacolele nocturne vor lumina panorama orașului cu jocuri de foc și acrobații aeriene sau cai uriași, iar pe timp de zi, numerele interactive de teatru de stradă vor transforma orașul într-o adevărată galerie de tablouri umblătoare, contese, girafe, arlechini sau balerine de dimensiuni gigantice.

1

O premieră a festivalului este reprezentată de spectacolele din cartierele bucureștene, în Parcul Moghioroș din Drumul Taberei și Parcul Humulești din Ferentari, în spiritul candidaturii orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

B-FIT in the Street! 2016 începe joi, 9 iunie, la ora 19, în Piața Universității, când va avea loc spectacolul de deschidere și prezentarea trupelor invitate în acest an. După evenimentul de deschidere, spectacolele itinerante vor putea fi văzute în zona Centrului Istoric.

Află mai multe despre trupele de teatru de stradă participante, reprezentațiile unice, traseele trupelor mobile și program pe http://www.bfitfestival.arcub.ro/.

Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.