Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Începe a doua ediție a academiei de cursuri gratuite #ScoalaFlanco

0


• Anul acesta, Flanco a pregătit cursanților 5 ”materii” diferite, susținute de bloggeri cu experiență, dar și un Masterclass surpriză
• Tudor Chirilă va fi prezent la #ScoalaFlanco
• Peste 250 de tineri sunt așteptați la această ediție

Scoala_Flanco_2016
De vineri, 18 martie, reîncepe #ScoalaFlanco, programul de cursuri gratuite inițiat de Flanco și aflat la a doua ediție. Retailerul de electro-IT a demarat anul trecut acest proiect prin care își dorește să sprijine tinerii să învețe cât mai multe despre domeniile care îi pasionează, cu ajutorul unora dintre cele mai cunoscute personalități din online, care vor susține o serie de cursuri #pesteasteptari.

”Prima ediție a Școlii Flanco a fost un adevărat succes, am avut un feedback neașteptat de bun din partea participanților, peste un milion de impresii în condițiile unei promovări exclusiv în social media și, în același timp, o listă mare de tineri care și-au exprimat dorința de a veni la edițiile următoare”, spune Radu Bătrînu, Marketing Director Flanco Retail. ”De aceea, la această ediție am decis să dublăm numărul de locuri disponibile, de la 125 la 250, ne mutăm și într-un spațiu mai generos, în noul nostru magazin Flanco Băneasa, și venim și cu o surpriză, zic eu, de proporții: i-am invitat pe Tudor Chirilă, Tiberiu Albu și pe managerul lor, Carina Sava, să le povestească participanților despre importanța pe care o are social media și pentru un artist.”

Programul celei de-a doua ediții constă în cinci cursuri aplicate de câte o jumătate de zi, interactive, cu exerciții practice, teme pentru acasă și premii pentru participanți. După fiecare eveniment, Flanco va premia câte un cursant care s-a dovedit a fi #pesteasteptari, cu produse cu tehnologie AMD.

Primul curs, care deschide #ScoalaFlanco de anul acesta, este #storytellingpesteasteptari și va fi susținut de Cristina Bazavan. Pentru acesta, locurile au fost deja ocupate, însă listele sunt încă deschise pentru celelalte patru cursuri, la fel ca și pentru Masterclass. Iată calendarul acestora:

25 martie – #onlinepesteasteptari, cu Cristian Manafu, înscrieri pe manafu.ro;
1 aprilie – #facebookpesteasteptari, cu Alexandru Negrea, înscrieri pe alexandrunegrea.ro;
8 aprilie – #fotografiepesteasteptari, cu Dragos Asaftei, înscrieri pe blogdefotografie.ro;
15 aprilie – #brandingpesteasteptari, cu Cristian China Birta, înscrieri pe cristianchinabirta.ro;
16 aprilie – #masterclasspesteasteptari, cu Tudor Chirilă, Tiberiu Albu (câștigătorul din 2014 al concursului “Vocea României”) și managerul lor, Carina Sava, moderat de Cristina Bazavan, înscrierile pe bazavan.ro.

Întâlnirile vor avea loc în cea mai tehnologizată “sală de curs” – în spațiul de relaxare din magazinul Flanco Băneasa (lângă Mobexpert, la parter), un spațiu special amenajat pentru întâlniri informale și discuții prietenoase. Aici, toți cursanții vor avea permanent la îndemână tehnologia de care au nevoie pentru a fi activi în social media.

Participarea la #ScoalaFlanco este gratuită. Doritorii trebuie să se înscrie pe blogurile participante, să adauge motivele pentru care își doresc să participe, iar cei cinci ”profesori” vor selecționa câte 40 de participanți pentru fiecare curs și 50 pentru Masterclass.

Mai multe informații sunt disponibile pe https://www.flanco.ro/scoala-flanco și pe blogurile participante.

Despre Flanco:

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1400 de angajați, compania deţine o rețea de 106 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 66 de orașe. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro, www.flancointeractiv.ro sau paginile de Facebook şi de Twitter.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.