Inca 70 de kilometri de pista pentru biciclisti in Bucuresti!

3

Primaria Capitalei promite inca 70 de kilometri de pista pentru biciclisti pana la sfarsitul anului. Potrivit declaratiilor autoritatilor din Bucuresti pana in prezent sunt peste 400 de kilometri de pista de biciclete in oras.

Exista insa portiuni degradate, piste care trebuie refacute după eliberarea lor de masinile parcate aiurea. Este necesara montarea unor piloni de protectie a pistelor.

In primavara lui 2011 se vor demara lucrarile pentru realizarea a aproximativ 100 de kilometri de banda pentru biciclisti, ca la sfarsitul anului 2011 sa existe un circuit mai mare catre Gradina Zoologica, potrivit administratie.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

  1. avatar

    Ai mari sanse sa ai dreptate… din pacate!
    Noi am contorizat promisiunea. Sa vedem cat se intampla din ea – daca se intampla …

  2. avatar

    Autoritatile au inceput sa se preocupe de acest subiect din ce in ce mai des. Noi ar trebui sa ne bucuram deci, pt ca asta presupune ca intr-adevar numarul biciclistillor creste de la o zi la alta si deja reprezinta un subiect de luat in seama si pt autoritati.

    Noi va incurajam sa mergeti cat mai mult pe bicicleta, nu doar in Ziua Mondiala fara Masini, ci zi de zi, la birou, la plimbare, oricand!

Comentează