Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Încă 2 zile de înscriere la Crosul Pădurii

0

Mai sunt încă 2 zile în care te poți  înscrie să participi la Crosul Pădurii – Dolce Sport

Countdown5 (Large)

ViitorPlus – asociaţia pentru dezvoltare durabilă şi Dolce Sport te îndeamnă să nu mai aştepţi şi să alegi una din cele 3 probe consacrate: Mini-maratonul de 10 km, Cursa Populară de 3 km şi Cursa Copiilor de 500 m și 1 km.

Până acum sunt înscrişi peste 700 de participanţi, iar concurenţa creşte pe zi ce trece! Înscrierea se închide mâine, 5 iunie, ora 23:59!

Crosul Pădurii – Dolce Sport are loc sâmbătă, 8 iunie 2013, în Parcul Tineretului din București.

Fondurile strânse cu această ocazie vor fi folosite în campania Pădurea Copiilor a asociației ViitorPlus, care are obiectivul de a planta câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România. Această campanie face parte din programul “Adoptă un copac!” și a fost lansată în a doua jumătate a anului 2011. Până acum, Pădurea Copiilor a fost cauza de mediu la 5 evenimente de alergare și a atras susținerea a 4.400 de alergători, datorită cărora a fost împădurită o suprafață echivalentă cu 4 terenuri de fotbal.

Evenimentul este sustinut de Dolce Sport (partener Principal), Amway (partener Gold), METRO Cash&Carry România și Fitclass (parteneri Bronze), Metrorex.

Înscrierile se fac online pe crosulpadurii.ro . Noutățile pot fi urmărite pe www.facebook.com/CrosulPadurii

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.