Inaugurarea spatiului Harap Alb la Biblioteca Nationala a Romaniei

0

Spatiul Harap Alb inaugurat in fata ludotecii Apolodor din Labrador de la Biblioteca Nationala a Romaniei invita toti copii si pe copii din fiecare adult ce-i insoteste pe cei mici sa intre in lumea lecturii si a cartii ilustrate pentru copii.  Impreuna pot sa deseneze inspirati de imaginile expuse, sa rasfoiasca carti ilustrate suedeze si romanesti, sa se joace cu jucarii de plus din cartea suedeza pentru copii in traducere romanesca Eroii din gradina de legume scrisa de Ulf Stark si ilustrata de Charlotte Ramel.

Intrarea este libera.

harap albProiectul Harap Alb este un proiect de colaborare suedezo-roman menit sa creeze un spatiu dedicat cartii ilustrate pentru copii dupa modelul suedez Junibacken dar cu un continut romanesc. In imediata apropiere a spatiului Harap Alb veti putea viziona o prima versiune de macheta a spatiului pe care vrem sa-l construim.

Inaugurarea spatiului Harap Alb in colaborare cu ludoteca BNR are ca scop pe termen lung sustinerea lecturii de carte ilustrata pentru copii si pe termen scurt constientizarea si activarea publicului tinta pentru acest proiect dar si atragerea de investitori publici si privati.

Asociatia Harap Alb, fondata in 2010, impreuna cu echipa proiectului Harap Alb are ca scop sprijinirea realizarii proiectului Harap Alb dupa modelul suedez si desfasoara proiecte in parteneriat cu Ambasada Suediei la Bucuresti, Asociatia Suedeza a Ilustratorilor si Designerilor de Grafica (Svenska Tecknare), Clubul Ilustratorilor, IKEA Family, Institutul Cultural Roman Stockholm, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti, Libraria engleza Anthony Frost Biblioteca Nationala a Romaniei pentru a mentiona cativa dintre parteneri.

In viitorul apropriat planificam o serie de ateliere de creatie cu numele Laboratorul Harap Alb in colaborare cu Ludoteca Apolodor din Labrador. Urmariti-ne pe pagina noastra de Facebook la adresa: www.facebook.com/CasaHarapAlb

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează