Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inaugurarea spatiului Harap Alb la Biblioteca Nationala a Romaniei

0

Spatiul Harap Alb inaugurat in fata ludotecii Apolodor din Labrador de la Biblioteca Nationala a Romaniei invita toti copii si pe copii din fiecare adult ce-i insoteste pe cei mici sa intre in lumea lecturii si a cartii ilustrate pentru copii.  Impreuna pot sa deseneze inspirati de imaginile expuse, sa rasfoiasca carti ilustrate suedeze si romanesti, sa se joace cu jucarii de plus din cartea suedeza pentru copii in traducere romanesca Eroii din gradina de legume scrisa de Ulf Stark si ilustrata de Charlotte Ramel.

Intrarea este libera.

harap albProiectul Harap Alb este un proiect de colaborare suedezo-roman menit sa creeze un spatiu dedicat cartii ilustrate pentru copii dupa modelul suedez Junibacken dar cu un continut romanesc. In imediata apropiere a spatiului Harap Alb veti putea viziona o prima versiune de macheta a spatiului pe care vrem sa-l construim.

Inaugurarea spatiului Harap Alb in colaborare cu ludoteca BNR are ca scop pe termen lung sustinerea lecturii de carte ilustrata pentru copii si pe termen scurt constientizarea si activarea publicului tinta pentru acest proiect dar si atragerea de investitori publici si privati.

Asociatia Harap Alb, fondata in 2010, impreuna cu echipa proiectului Harap Alb are ca scop sprijinirea realizarii proiectului Harap Alb dupa modelul suedez si desfasoara proiecte in parteneriat cu Ambasada Suediei la Bucuresti, Asociatia Suedeza a Ilustratorilor si Designerilor de Grafica (Svenska Tecknare), Clubul Ilustratorilor, IKEA Family, Institutul Cultural Roman Stockholm, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti, Libraria engleza Anthony Frost Biblioteca Nationala a Romaniei pentru a mentiona cativa dintre parteneri.

In viitorul apropriat planificam o serie de ateliere de creatie cu numele Laboratorul Harap Alb in colaborare cu Ludoteca Apolodor din Labrador. Urmariti-ne pe pagina noastra de Facebook la adresa: www.facebook.com/CasaHarapAlb

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.