In zilele de 6 si 7 iunie 2012 vor avea loc la Casa Studentilor Bucuresti in Centrul de Educatie non-Formala CEnF doua actiuni gratuite pentru studenti

0
In zilele de 6 si 7 iunie 2012 vor avea loc la Casa Studentilor Bucuresti in Centrul de Educatie non-Formala CEnF doua actiuni gratuite pentru studenti :
WORKSHOP DE CREATIVITATE LUDICA (Fii curios, gaseste-ti inspiratia, improvizeaza, joaca-te cu imaginatia, exploreaza-ti simturile si elibereaza-ti toata energia creatoare.Largeste-ti perspectivele si depaseste-ti barierele);
TRAINING DE PUBLIC SPEAKING (Infrange teama de a vorbi in public, fii aplaudat datorita impactului pe care l-a avut discursul tau si nu din politete, fii convingator si confortabil in fata ascultatorilor tai).
Aceste actiuni pentru studenti sunt sprijinite de compania de IT romaneasca MAGUAY (www.maguay.ro)
 
Casa Studentilor Bucuresti (Calea Plevnei 61 –  CEnF parter)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează