În weekend, vino la Made in RO – Playground edition!

0

Weekend-ul acesta, pe 23 și 24 mai, vino să descoperi latura ludică a designului contemporan! Te așteaptă o ediție specială, Playground edition, în care noile colecții ale designerilor români îți amintesc de savoarea copilăriei și te provoacă la joacă. Cele mai funky cadouri de design se adună la Impact Hub Bucharest!

Strada Halelor # 5, etajul 2, în Piața Unirii, pe Splai.

unnamed

Tema acestei ediții o reprezintă piesele contemporane cu aer ludic, ingenios.  În urma apelului de proiecte lansat de designist.ro, proiectele selectate pentru a participa la această ediție vin din zone diferite ale designului de produs și ale designului grafic: jucării, jocuri și accesorii pentru copii, design textil, corpuri de iluminat, piese de mobilier, design de carte, ilustrație, accesorii pentru casă și câteva accente fashion special create pe această temă.

Când: 23 și 24 mai (weekend-ul acesta)
Unde: Impact Hub Bucharest, etajul 2
Adresa: Str. Halelor nr. 5, Piața Unirii (aproape de Hanul lui Manuc)
Deschis: 11.00 – 20.00
Informații despre eveniment și designerii participanți pe designist.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează