Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În weekend, vă așteptăm la CONIL Fest – Festivalul Integrării, ediția a IX-a!

0

În perioada 24 – 25 mai 2014, pe scena Palatului Național al Copiilor din Capitală, va avea loc ediția de vară a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrării – ediția a IX-a!

Evenimentul este organizat de Asociația CONIL, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5 București, ISMB și Tarus Media.

CONIL Fest – Festivalul Integrării se adresează tuturor copiilor, tipici și cu nevoi speciale, scopul principal al evenimentului fiind  sprijinirea integrării copiilor atipici prin implicarea lor în activități artistice și încurajarea acestora să apară fără emoții în fața publicului.

Afis CONILFest ed a IX-a

Pe scena festivalului sunt așteptați să participe mai bine de 1500 de copii din peste 50 de instituții de învățământ din București și din țară. Evenimentul se adresează tuturor grădinițelor, școlilor și cluburilor pentru copii, din sfera particulară și de stat, care vor oferi o veritabilă parada a talentelor ce nu cunosc granițe.

Programul bogat al festivalului include muzică, dansuri, balet, scenete de teatru, reprezentații de arte marțiale s.a. De asemenea, nu vor lipsi în foaier atelierele distractive și creative pentru cei mici, animația si demonstrațiile Fun Science.

Totodată, în foaier se va desfășura târgul de servicii și produse medicale pentru copii Forum Medical, organizat de Tarus Media, la care și-au anunțat participarea clinici, centre medicale, companii farma, producători de suplimente naturale și multe companii care oferă servicii pentru copii.

Intrarea este liberă, iar distracția și voia bună – garantate!

Organizatori: Asociația CONIL

Parteneri: Primăria Sectorului 5 București, ISMB și Tarus Media

Sponsori:

Biofarm, Selgros Cash & Carry, Aqua Carpatica, Editura Corint, Editura DPH, Editura Humanitas, Danone, ApolloMod Distribution, Asociatia MAME, Scorilo Turism, Integral Edu

Parteneri media:

Radio 3 Net “Florian Pittis”, Televiziunea Elevilor, Fun Science.ro, scolisigradinite.roclopotel.rocopilul.ro, Agenda Copiilor.ro, Gradinite.com, UrbanKid.ro, GradiniteBucuresti.ro, Romania Pozitiva.ro, ED4Lead, Vinsieu.ro, Inventeaza.ro, UNAWE in Romania, GoKid.ro, Blogunteer.ro, TeenPress.ro, Edu Romania.ro,  Florigamibonsai.ro, Teatrul Licurici al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti – Filiala “Ion Creanga”.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.