In weekend descopera la Art Fashion Fair magia lucrurilor create special pentru tine!

0

Art Fashion Fair a devenit, de ceva vreme, o mică comunitate de designeri care încearcă să ofere raspunsuri căutătorilor de idei care calcă pragul târgului, din ce in ce mai mulți cu fiecare noua ediție.  Într-o societate în care ni se spune cum să ne îmbrăcăm, ce parfumuri să folosim, cum să gândim, pe cine să iubim, pe cine să detestăm și asta agresiv și clipă de clipă, cu fiecare panou publicitar, spot TV, sau rafturi întregi cu „uniforma” de  sezon, o mână de oameni vă propun altceva.

Pentru că contează, suntem diferiți și e important să fim fericiți rămânând noi înșine. Asta nu se poate luând apectul unei mase comune, purtând milioane de lucruri  identice,  făcute și ele de milioane de mâini neștiute. Poate părea superficială strădania de a căuta pantofii, colierul sau geanta care să ne reprezinte, dar, din nou, contează. Viața e complicată și altfel înfrunți o zi purtând un inel care te face să visezi, altfel calci printre frunzele moarte în pantofii care te fac să zâmbești. Despre asta e vorba, despre cum te fac aceste lucruri să te simți, lucrurile făcute special parcă pentru tine.” Mihaela Coman, Jewellery Designer

Rochie Mihaela Cretescu

Geanta Oana Vasiloiu

Inel Mihaela Coman

Esarfa de matase si casmir Atelier de lana

Parfum natural Luviane Atelier De Parfumerie

Inele Iuliana Asoltanei Jewelry

Lenjerie UKISCREATOR

Pulover oversized Chemistry

Toate produsele pot fi vazute, probate si cumparate in acest weekend (21-22 Octombrie) la Art Fashion Fair – targ de lifestyle si fashion, care se va desfasura in spatiul Qreator by IQOS (Piata Victoriei, Bd. Aviatorilor 8A, la iesirea de Metrou Victoriei spre Bd. Aviatorilor). Pana pe 20 Octombrie aveti sansa sa castigati un voucher de 400lei care poate fi folosit la Art Fashion Fair pentru achizitia oricarui produs de la designerii prezenti.

Gasiti toate detaliile despre concurs si eveniment aici: https://www.facebook.com/events/121926355184320/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.