În vizită la Ambulanță :) Zilele Portilor Deschise @ Serviciul de Ambulanta Bucuresti- Ilfov

0

Azi, Serviciul de Ambulanta Bucuresti- Ilfov si-a deschis portile pentru vizitatori

In perioada 24- 27 iulie 2015, Serviciul de Ambulanta Bucuresti- Ilfov si Societatea de Salvare Bucuresti organizeaza Zilele Portilor Deschise in Statia Centrala.

Persoanele interesate vor putea vizita Sediul Central SABIF, unde vor primi informatii despre istoria Serviciului de Ambulanta si despre tehnicile de resuscitare care salveaza vieti.
De asemenea, in cadrul acestui eveniment, respectand regulamentul, exista sansa pentru doritori de a asista la un caz impreuna cu un echipaj de pe Ambulanta, traind o experienta inedita alaturi de medici si de asistenti.

Program de vizitare- Zilele Portilor Deschise, 24- 27 iulie

09:00- 19:00 : Sediul Central-Str. Mihai Eminescu, nr.226, sector 2 , Bucuresti
salvare ambulanta bucuresti

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează