Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În viață faci alegeri, tu ce alegi pentru viața ta? Seminarii de prevenție și nutriție organizate de Academia Pharma Nord

0

Seria de evenimente Pharma Nord Academy continuă luna aceasta cu evenimente despre Prevenție și Nutriție, care vor avea loc joi, 19 și 26 septembrie.

În perioada octombrie – decembrie evenimentele sunt programate în datele: 10, 17 și 24 octombrie, 14, 21 și 28 noiembrie și 12 decembrie.

Pe 12 septembrie, Pharma Nord România a dat startul seriei de zece evenimente organizate sub egida Pharma Nord Academy, începând cu orele 15:00, la Teatrul Elisabeta, o clădire de importanță istorică.

30 de medici, farmaciști, jurnaliști, bloggeri și parteneri cu interes în zona de Prevenție și Nutriție au aflat care este Secretul longevității: Combinația unică de Seleniu și Coenzima Q10, ce și-a dovedit efectele în studiul științific Kisel10- ale cărui rezultate au fost prezentate în cadrul evenimentului.

Experiențele au fost împărtășite de specialiști în medicină preventivă și alternativă, recunoscuți la nivel național și internațional: doamna doctor Aura Ștefănescu, Medic Medicină Generală și Nutriționist, ce prescrie și folosește Coenzima Q10 în viața de zi cu zi, a prezentat auditoriului efectele utilizării acesteia în practică medicală, domnul doctor Ciprian Ene, Medic Coordonator al Centrului de Medicină Integrativă Quantum Therapy, a abordat subiectul utilizării Seleniului în Medicină Integrativă și doamna doctor Claudia Ciocan, Medic Medicină Generală, cu o experiența de peste 17 ani în cadrul companiei Pharma Nord, a pus accentul pe rezultatele studiului suedez KiSel10, în care au fost folosite cele două produse de top Pharma Nord: SelenoPrecise și Bio-Quinone Q10.

Finalul evenimentului a fost marcat de o surpriză, ce a constat în oferirea prin tragere la sorți a unei invitații duble la un spectacol la alegere, susținut de actorii Teatrului Elisabeta.

Cei mai atenți și norocoși participanți vor fi astfel recompensați la fiecare eveniment Pharma Nord.

Tema evenimentelor următoare rămâne aceeași, cu accent pe rolul benefic al combinației celor două produse: Seleniu și Coenzima Q10, dar abordările vor fi diferite, din perspectiva personală a fiecăruia din speakerii invitați. Ei se vor schimba periodic, pe întreaga durată a desfășurării evenimentelor.

Evenimentele Pharma Nord Academy sunt menite să ajute specialiștii în domeniu să își însușească noi informații din domeniul medical, să deprindă cum să identifice un supliment alimentar de calitate, cu o biodisponibilitate dovedită, să informeze pacienții cu privire la importanța documentării științifice înainte de a folosi un supliment alimentar și multe alte informații utile.

Înscrieri

Locurile sunt limitate, doritorii sunt invitați să se înscrie la evenimente pe site, la link-ul: http://www.pharmanord.ro/academiapharmanord, la numărul de telefon: 021.316.06.54 sau la adresa stiridinsanatate@pharmanord.com.

Pharma Nord este unul dintre cei mai importanți producători de suplimente alimentare şi remedii naturale din Europa, ce dezvoltă şi fabrică suplimente alimentare, remedii naturale şi medicamente în Danemarca. Acestea au o solidă bază ştiinţifică privind biodisponibilitatea, siguranţa şi documentaţia produselor și sunt comercializate în Europa, Orientul Mijlociu şi în alte ţări aflate în ascensiune rapidă din Asia, Rusia şi Statele Unite, prin intermediul a 25 de companii şi a 20 de parteneri de afaceri.

De-a lungul timpului Pharma Nord şi-a câştigat reputaţia unui jucător inovativ şi vizionar pe piaţa nutraceuticelor.

Phama Nord a fost prima companie care a introdus coenzima Q10 pe piaţa europeană. Produsul său, Bio-Quinonă Q10 a fost lansat în 1990 şi a ajuns să fie unul dintre produsele de top la nivel mondial, care stă la baza a peste 100 de studii științifice.

Seleniul de la Pharma Nord, ce conține drojdie cu seleniu, patentată, organică, are cea mai mare biodisponibilitate dovedită științific, de 88.7%, produsul având la baza peste 60 de studii științifice ce îi atestă calitatea și capacitatea extraordinară de absorbție.

În România compania activează de peste 18 ani, remarcându-se pe piață datorită biodisponibilității ridicate a produselor, a calității ridicate și recomandărilor medicilor și pacienților ce folosesc suplimentele alimentare Pharma Nord și sunt convinși de proprietățile și beneficiile acestora.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.