Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În ultimele doua luni, DB Global Technology a susținut financiar spitalele și copiii din România cu peste 145.000 de euro

0

Compania DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, a susținut în ultimele două luni cu peste 145.000 de euro (mai mult de 700.000 lei) patru mari spitale din Capitală și o fundație importantă.

Astfel, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș a primit un sprijin financiar de 88.000 euro pentru echipamente medicale, Spitalul Clinic Colentina, 17.500 euro, Institutul Clinic Fundeni, 8.000 euro, și Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, 10.000 euro, pentru echipamente de protecție.

În plus, DB Global Technology a inițiat intern o campanie de „matching funds” în beneficiul Fundației Hope and Homes for Children Romania, prin care angajații pot susține 500 de copii și tineri din familii defavorizate în această perioadă dificilă. Toate sumele donate sunt dublate de companie și vor fi folosite de Hope and Homes for Children pentru a ajuta familii vulnerabile. Până acum, prin intermediul acestui mecanism, angajații DB Global Technology au donat peste 6.500 de euro, la care se adaugă și donația corporate, în valoare de 16.500 euro.

Suntem o companie dezvoltată pe baze sănătoase, cu o poziție solidă pe piață, și bineînțeles că am pus umărul să îi sprijinim pe cei aflați în prima linie în bătălia cu epidemia. Acesta este momentul în care spitalele românești și corpul medical au mai mult ca niciodată nevoie de sprijinul și solidaritatea noastră. Ne onorează că putem fi parte a acestui efort comun de a trece cu bine prin această perioadă dificilă”, a declarat Marian Popa, Director General al DB Global Technology.

Parteneriatul nostru cu Hope and Homes for Children datează de mai bine de patru ani. În tot acest timp, am susținut fundația în diferite forme, participând de exemplu la evenimentele sportive organizate în București pentru a strânge fonduri. Campania de «matching funds» se înscrie în inițiativa globală a Grupului Deutsche Bank de ajutorare a grupurilor sociale vulnerabile prin intermediul fundațiilor care dezvoltă programe de tip «masă și casă»”, a declarat Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank România.

DB Global Technology se implică constant în comunitate și susține proiecte sociale menite să sprijine grupurile vulnerabile și să crească gradul de incluziune socială, dar și în domenii precum educația, arta și cultura.

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice. Deutsche

Bank este una dintre cele mai importante bănci germane, câștigând în mod repetat distincția de „cea mai importantă bancă” în Europa Centrală și de Est. Deutsche Bank este un partener tradițional al autorităților române și a contribuit la unele dintre cele mai importante tranzacții financiare din România (în sectoarele energetic, de transport și al locuințelor sociale).

Deutsche Bank înțelege impactul pe care lumea digitală îl are asupra modului în care își desfășoară activitatea și este implicată în multiple proiecte de digitalizare. Obiectivul Deutsche Bank este să fie lider în domeniul digitalizării și, cu ajutorul tehnologiei, să transforme capacitățile digitale ale băncii în domenii precum produse și servicii bancare, IT, operațiuni și funcții de control.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.