In septembrie ciclistii au treaba in Bucuresti

0

Activitati luna septembrie 2010, Bucuresti. Defilarea ciclistilor.

1. – Joi, 16 septembrie 2010, – Ziua internationala pentru protectia stratului de Ozon.
2. – Miercuri, 22 septembrie 2010, – Ziua Europeana a Mobilitatii
3. – Joi, 30 septembrie 2010, – Joia bicicletei

Locul de intalnire la cele trei activitati: Arcul de Triumf, ora 18.00, intrarea din Parcul Herastrau. Va invitam la defilarea ciclistilor cu ocazia celor trei evenimente, pentru promovarea mersului cu bicicleta, constientizarea avantajelor mersului cu bicicleta si a faptului ca existam in trafic, incurajarea practicarii ciclismului ca sport de masa.

4. – Sambata si duminica, 18-19 septembrie, 2010, Ture cu MTB la Padurea Baneasa si pe cursiere la Padurea Snagov. Intalnire la ora 09.00 la Arcul de Triumf.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează