In Romania la fiecare 5 ore moare un copil cu varsta sub un an. Nu putem lasa ca aceasta situatie sa continue.

0

Campania „Bun venit pe lume!” de la Salvati Copiii

Salvati Copiii desfasoara din 2011 programul de reducere a mortalitatii infantile “Fiecare Copil Conteaza”.

Sprijinim 2.000 de viitoare mamici si mamici din 26 comunitati rurale sarace sa-si imbunatateasca starea de nutritie, informare, sa-si ingrijeasca sarcina si bebelusul, sa aiba un doctor de familie.  Nu a existat nici un caz de mortalitatea infantila in localitatile in care lucram. In afara de asta am dotat doua sectii de nou nascuti si maternitati : Cantacuzino si Adjud. Acum vom dota pe a treia in Piatra Neamt.

Fondurile provin dela GSK, Reckit Benckiser si 2%. Este nevoie de mult mai mult suport pentru mai multe sectii de nou-nascuti+ maternitati: se nasc multi copii prematur, cu probleme. In 2011 si 2012 investim 155.000 de euro. Mai avem nevoie de minim 150.000 euro.

Acum (sambata, 6 octombrie 2012) lansam o campanie de strangere de fonduri pentru a aputea achizitiona incubatoare pentru 15 unitati de profil din tara.

Banii se vor strange prin SMS dar si din donatiile persoanelor fizice. Sambata si duminica avem evenimentul de debut al campaniei in Bucuresti Mall, Plaza Bucuresti si Herastrau. Te rugam sa-ti anunti colegii, prietenii, ca ne vor gasi in aceste locatii sambata si duminica de la ora 11 la 22.00 (in parcul Herastrau pana la 18:00).

In Romania la fiecare 5 ore moare un copil cu varsta sub un an. Nu putem lasa ca aceasta situatie sa continue. Si tu poti salva o viata, iar noi impreuna, mult mai multe!

Te asteptam cu drag.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează