Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În premieră în România, experţii britanici de la Royal Academy of Dramatic Art vor susţine un curs pentru profesioniştii din business

0

Royal Academy of Dramatic Art, lider în domeniul cursurilor de comunicare pentru actori şi profesionişti din business la nivel mondial, soseşte în premieră în România, pentru a susţine unul dintre cele mai solicitate cursuri: “Personal Impact”. Actori premiaţi cu OSCAR şi comunicatori recunoscuţi, precum Sir Anthony Hopkins sau Richard Quest, CNN, sunt doar câteva exemple de absolvenţi ai cursurilor academiei britanice de artă teatrală. “Personal impact” are loc în data de 22 aprilie 2015, iar gazda şi organizatorul evenimentului este Fundaţia LEADERS, furnizor de programe de leadership experienţial.

 leaders

Leadershipul este o conversaţie. Lideri sunt cei care spun poveşti credibile, care transmit ideile într-o manieră precisă, comunicând cu pasiune, claritate şi impact viziunea şi acţiunile lor, fiind capabili să gestioneze emoţiile echipei în situaţii de criză. Cursul “Personal Impact” mizează pe toate aceste elemente care duc orice persoană mai aproape de adevăratul potential de lider, prin creşterea influenţei şi maximizarea impactului personal în interacţiunile de orice fel. Cursul va fi susţinut de trainerul Leandra Ashton, profesor de actorie la Royal Academy of Dramatic Arts, cu o experienţa de peste 12 ani în acest domeniu.

Credem în educaţia continuă şi în viziunea Academiei Regale de Artă Dramatică. Primul pas concret al acestei viziuni s-a conturat odată cu participarea echipei de traineri ai Fundaţiei LEADERS, în anul 2014, în Marea Britanie, la cursurile realizate de RADA şi destinate profesorilor. Experienţa a fost revelatoare şi astfel, considerăm că este de datoria noastră ca formatori ai viitoarei generaţii de lideri să o împărtăşim cu profesioniştii din România.“ Adina Ghiţă, Fundatia LEADERS.

Tehnici neconvenţionale pentru descoperirea influenţei personale

„Personal Impact” este implementat în Marea Britanie de 10 ori în fiecare an, locurile fiind epuizate la scurt timp după anunţarea oficială a sesiunilor. Cursul este dedicat profesioniştilor din business (manageri, antreprenori, directori de comunicare etc.), dar şi tuturor celor care conduc echipe, care se regăsesc în situaţia de a comunica pentru audienţe şi care doresc să preia controlul asupra prezenței lor pentru rezultate de impact.

Prin diferite tehnici şi exerciţii, participanţii cresc gradul de autocunoaştere a prezenţei fizice şi vocale, care îi vor ajuta să comunice eficient în situaţii variate precum: susţinerea unei prezentări, întâlniri de business, evenimente de networking, interviuri, situaţii sub presiune. Tehnicile şi exerciţii au un nivel de practică crescut, ce includ exerciţii specific din arta teatrală. Fiecare participant va explora tehnici de relaxare şi situatii de tipul “making an entrance” şi va experimenta importanţa conexiunii respiraţie-minte-voce şi a dezvoltării unui stil deschis care transmite încredere şi autoritate.

Grup restrâns, experienţă personalizată, trainer-actor

Cursul oferă o experienţă custom, fiind gândit pentru un grup restrâns de 12 persoane, cu scopul de a accelera procesul de învăţare şi adoptare de noi comportamente. Sesiunea “Personal Impact” se bazează pe o interacţiune permanentă între participanţi şi trainer.

Leandra Ashton, trainerul cursului, este actriţă, regizor şi dramaturg, cu o experienţă de peste 12  ani în acest domeniu. Ashton este pasionată să conduca oamenii spre cheia care deschide potentialul creativ si care ii face sa devina cei mai buni, combinand munca din domeniul teatrului cu coachingul pe cont propriu.

Ashton predă actorie la RADA, performând pe scenă în teatre din Marea Britanie şi pe Broadway, dar şi pe micile ecrane în roluri principale pentru BBC şi ITV. Printre clienţii ei de business se numără: Axa, Organizaţia Naţiunilor Unite, Aviva, Nestle şi Essence Digital.

Pentru mai multe informaţii despre curs, trainer şi Royal Academy of Dramatic Arts, dar şi pentru înscrieri accesaţi platforma web a Fundaţiei LEADERS: www.rada.leaders.ro

Royal Academy of Dramatic Art (RADA) a fost înfiinţată în anul 1904, în Londra, construindu-şi o reputaţie de necontestat ca centru de excelenţă mondial, oferind cele mai bune facilităţi şi metode revoluţionare de predare în domeniul artistic. Printre multiplele atribute ale RADA se remarcă un nivel extraordinar de profesionalism şi atitudine exclusivistă, prin acceptarea a doar 26 de studenţi în fiecare an universitar pentru studiile de arte şi actorie.

Odată cu dezvoltarea diviziei RADA Entreprises, aceasta a devenit lider de piaţă în dezvoltarea de training-uri de comunicare, care urmeaza o simplă filosofie concentrată pe elementele minte, trup, respiraţie şi voce.

Fundaţia LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERSSchool, LEADERS Education si LEADERSAcademy.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.