In perioada 16-17 iunie va avea loc Think Leadership, cel mai nou eveniment dedicat profesionistilor ce urmaresc o pozitie de conducere

0

In perioada 16-17 iunie la Hotel Intercontinental din Bucuresti are loc prima editie a proiectul Think Leadership. Evenimentul se adreseaza profesionistilor cu 4-7 ani experienta in finante, marketing, vanzari, logistica sau resurse umane, ce urmaresc sau detin o pozitie de leadership.

Peste 200 de candidati, viitori manageri, oameni care investesc constant in dezvoltarea lor personala si profesionala sunt asteptati sa se inscrie pana pe 6 iunie pe www.thinkleadership.ro Dintre acestia, in urma evaluarii CV-ului si a formularului de aplicare, 120 de candidati vor fi invitati la eveniment, unde vor avea ocazia de a:

  • intalni si interactiona cu oameni cu o experienta remarcabila de leadership;
  • descoperi care sunt resursele pe care le pot accesa in cadrul unora dintre cele mai mari companii din Romania pentru a-si maximiza cunostintele si potentialul;
  • experimenta cele mai relevante resurse externe de dezvoltare – sesiuni de « Situational self-leadership », self – assessment si programe de MBA

Pentru a avea garantia unei comunitati de profesionisti de elita, pentru a asigura o interactiune de calitate si experiente relevante pentru participanti, selectia acestora va fi facuta pe baza CV-ului si a formularului de aplicare. Vor fi evaluate criterii precum profilul candidatului, background-ul profesional, experienta, precum si motivatia si interesul pentru eveniment.

Think Leadership ofera participantilor cadrul propice pentru a-si descoperi si dezvolta potentialul de leaderi, oferind resurse relevante de dezvoltare: o conferinta cu tematica din sfera leadership-ului, „Rethinking leadership for the 21st century”, sustinuta de catre  Dr. Ian Sutherland – Decan in cadrul IEDC-Bled School of Management, Slovenia, workshop-uri de dezvoltare pe Situational Self-Leadership sustinut de catre Viorel Panaite – Managing Partner, Human Invest sau Management de proiect, sustinut de catre Ilie Dragan, PhDc, MBA, PMP Presedinte al Project Management Institute (PMI) – Romania Chapter, precum si o conferinta ce isi propune sa ofere modele reale de leaderi, printre invitati regasindu-se Adrian Stanciu – Partener, Wanted Transformation.

“Evenimentul isi doreste o abordare pragmatica a conceptului de leadership, asupra modului in care iti poti folosi pregatirea si abilitatile pentru a obtine o pozitie de conducere, fie ca vorbim despre conducerea unei echipe, a unui proiect sau a unui departament. Totodata, Think Leadership reprezinta o modalitate de a raspunde la intrebari precum “Ce resurse poti accesa in cadrul unora dintre cele mai mari companii din piata pentru a-ti dezvolta abilitatile de leader” sau “Cum te poti pregati pentru urmatorul pas in cariera – o pozitie de leader?” a declarat Larisa Serban, Project Manager, Think Leadership.

Parteneri proiectului sunt : UniCredit Tiriac Bank, IEDC – Bled School of Management, Human Invest, PMI Romania, Maastricht School of Management Romania si TSP.

 

Mai multe informatii despre eveniment si modalitatea de inscriere pot fi accesate pe www.thinkleadership.ro

Think Leadership este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: targul de cariera Angajatori de TOP, proiectul Top Talents, programul Consulting Days, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor” precum si portalul de cariera www.hipo.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează