În martie, ne pregătim de Soft Skills Academy 3

0

Eşti student la Universitatea Politehnica Bucureşti? Îţi atrag atenţia ofertele de muncă?

Nu eşti sigur că ai un CV-ul suficient de bun, încât să fie selectat? Ai mari emoţii pentru interviu, iar comunicarea nu este tocmai atu-ul tău?

banner media

EESTEC LC Bucharest pregăteşte un eveniment pentru tine!

Cine suntem?

EESTEC LC Bucharest este o organizaţie apolitică, non-guvernamentală şi non-profit, care se adresează şi antrenează prin activităţile sale studenţi din universităţi, institute şi şcoli tehnice cu profil electric.

Activitatea organizaţiei se bazează pe aptitudinile, entuziasmul, deschiderea către nou şi dorinţa de implicare voluntară a membrilor săi, urmărind dezvoltarea profesională şi îmbunătăţirea cunoştinţelor tehnice a acestora . EESTEC Bucureşti îşi desfăşoară activitatea în cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, plasându-se astfel în mediul cel mai potrivit pentru îndeplinirea scopurilor sale exclusiv academice.

Ce eveniment organizăm?

Ajuns la cea de-a treia ediţie,evenimentul îşi propune facilitarea interacţiunii cu mediul de afaceri printr- o serie de traininguri structurate pe trei module:The Art beyond Words, Conquering your Self-Improvement şi Career Visioning and Planning.

Aici  îţi vom arăta ce înseamnă dezvoltarea personală şi profesională direct din domeniul business! În cadrul Soft Skills Academy  poţi deprinde secretele argumentării propriilor idei şi paşii care te conduc direct către o impresie bună în faţa unui juriu. Te vom ajuta să îţi construieşti o imagine personală pe care să o poţi promova cu mândrie!

Evenimentul va avea loc între 9 şi 13 martie şi se adresează tuturor studenţilor din  Universitatea Politehnica din Bucureşti.

Aplică până pe 5 martie pe site-ul : www.eestec.ro/ssa

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează